Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 08b83545b3bbf64c383e9979067b17d6

Ulla koste seg på liungbanen

Dagens tilskuer: Liers førstedame var på plass, da Liungen møtte Røa i går. Det var ikke tilfeldig at hun dukket opp på sittetribunen

Liernett presenterer en eller flere tilskuere på hver hjemmekamp:

Ordfører Ulla Nævestad har bedre kjennskap til Røas kvinnelag enn de andre av Liungens motstandere. Sønnen Per Åge (Pelle i familien og blant venner) har vært samboer med midtstopper og landslagsspiller, Siri Nordby, i flere år.
- Jeg fikk et godt inntrykk arrangementet. Jeg synes også Liungen viste bra takter, sier Ulla og merket seg Liungens unge spillere. - De hadde også sine muligheter.

- Jeg synes det er veldig synd at kvinnefotballen får så altfor lite oppmerksomhet i forhold til mennene i de store media. Jeg synes at det er mer moro å se på kvinnefotball enn herrefotball. Dette ga ”mersmak”, innrømmer Ulla, og håper at hun skal komme tilbake på liungbanen senere i år.

- Jeg fikk hilse på Lizzy Muzungo, som har vist så stort engasjement i forhold til aksjonen for Zambias barn. Ellers skjønte jeg etter hvert at jeg satt blant flere røasupportere, sier hun muntert. Og neppe mange la merke til at ordføreren satt anonymt og privat på tredje rad.

Ulla Nævestad har ikke vanskelig for å forstå at kunstgressbane er et stort ønske for å utvikle fotballidretten i Lier. – Hadde man hatt et elitelag i herreklassen hadde det nok vært mye lettere å finne finansieringsmuligheter, sier ordføreren diplomatisk

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode