Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2a3737f5a282198db21b2dcf00b7b058

Thank you for innsatsen

Fredag fikk Arne Kjartan de lange Ruud en velfortjent takk av Coouncillor Mrs Mary Anne Pooley, the Mayor of Eastbourne for sin mangeårige innsats for byen.

Både økonomisk og kulturelt har språkreisene betydd mye for den vakre byen ved Kanalen. . Både på den ene og den andre måten har reisene med ungdom hovedsaklig fra Lier, vært positive for byen, som er på størrelse med Drammen.

Ordføreren hadde gjennom postlista fått nyss om den anglofile nordmannen, og fredag var det høytidelig mottakelse i Rådhuset.

Først var det omvisning i den staselige bygningen der tradisjon og historie bokstavelig talt var festet til det gyldenbrune eikepanelet som til og med dekket taket i flere av rommene. Else Berit Gulbrandsen fra Drammen var også med på besøket til byens førstedame. Hun var lærer i Sylling i 70 - åra og med på de første språkreisene.

Ordførerkjedet i ekte gull dekket hele fronten på den trivelige, bestemoraktige damen. Hun hadde da også elleve barnebarn og tilhørte Liberaldemokratene. Partiet hadde fått flertallet i kommunestyret etter at det satte parkeringsproblemene i byen øverst på sakslista. Dette og mer til fortalte ordførerens personlig sekretær som også har til oppgave å bære det imponerende septeret et par skritt foran ordføreren når hun ankommer kommunestyremøtene. Han stod også for serveringen av "en nice cup of tea og buisquits" etter omvisningen i rommene der vi fikk følelsen av at fortida var ment å skulle berike dagen i dag.

Ruud hadde ønsket å snakke om noen av erfaringene han har gjort etter alle årene i Eastbourne, gode og mindre gode. Og også om hvilken fantastisk innsats hundrevis av vertsfamilier over hele byen har gjort for ungdommer fra Norge gjennom mer enn 35 år. Men det ble en samtale om alt og ingenting. – og akkurat det er engelskmenn eksperter på. Og ”after all”, ordføreren er en av dem - den første blant likemenn. Men i et skriv til kollega Ulla Nævestad takker hun for alt hva en håndfull liunger med Ruud i spissen, har gjort for Eastbourne.


Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode