Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0a8d3f776657bcec8f51172c655a050b

Kulturnatten offisielt åpnet

Noen minutter over fire i dag ble Kulturnatten offisielt åpnet av ordfører Ulla Nævestad på Haugestad. .

Knapt noen hadde funnet veien til åpningen, men ut fra aktiviteten vi hadde opplevd alt fra klokka elleve på Stasjonsplassen, skyldtes ikke dette liten interesse, men snarere det faktum at mange hadde reist hjem for å hvile ut før kveldens og nattas dyst.

Ulla Nævesad  oppsummerte greit bakgrunnen for Kulturnatten og sa at arrangementet er inspirert av et tilsvarende opplegg i Falköping, Liers svenske vennskapskommune.

Dette er tredje gangen det er Kulturnatt i Grønne Lier. Ordføreren poengterte det gode samarbeidet med Lier bondelag og berømmet bondenæringens evne til omstilling i ei turbulent tid. Ikke minst så hun det som gledelig at så mange gårdstun og driftsbygninger sto åpne for folk flest, og at gjestfrihet kombinert med velsmakende gårdsprodukter hadde gitt bygdekulturen en ny dimensjon.

Deretter kunne hun dele ut Haugetadstipendet til Thor Anders Trelease Eriksen. En ungdom som utrettelig har arbeidet med musikk siden han som 8 åring begynte på slagverk i Tranby skolekorps. Han skiftet imidlertid raskt over til horn, har blåst seg oppover i gradene og er nå i ferd med å avslutte studiene på Musikkhøyskolen. 20 000 kroner kunne ordføreren overlevere fra ”Fruene på Haugestad”.

Tor Anders kvitterte med en minikonsert. Og både vanskelighetsgrad og utøvelse overbeviste oss i salen om at stipendet var vel fortjent, og at han burde ha gode muligheter til å kunne gjøre musikken til levevei.
Lykke til!

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode