Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 839621d4eec99d0f4ce25d2a36c92eb3

Kulturnatten i Lier lørdag 14. oktober

Kulturnattarrangementer blir ofte gjennomført som byarrangementer. Men ikke i Lier...

Når nettene blir lange og før kulda setter inn for alvor, inviteres til tidenes første ”Kulturnatt” - arrangement i Lier! En kveld og natt med åpne gårder og steder med musikk, utstillinger, låvedans, andre spennende innslag og servering i høstmørket!

Her snakker vi om fellesopplevelser knyttet til lokal matproduksjon, kultur og aktiviteter hvor alle er velkomne og alle kan delta; Noen steder å ta med barna, noen steder å ta med kjæresten på en romantisk middag med kulturinnslag, noen steder å slå ut håret og gi seg dansen i vold, steder å oppleve billedkunst, dans, teater og musikk, lokale gårdsprodukter – ja, gled dere, en varm oktober kveld og natt er i vente!

Det er Lier bondelag og Lier kommune som står bak idéen, som henter inspirasjon fra vår vennskapskommune Falköping i Sverige. Dette vil gjøre bygdas steder og tilbud bedre kjent, og kan legge grunnlaget for videre utvikling av tilbud og samarbeid framover - til glede for publikum, men også til nytte for både gårdeiere og kulturformidlere. Kanskje kan vi legge grunnlaget for nye tradisjoner?

Detaljert program for denne høstkvelden og natten vil bli offentliggjort midt i september, men allerede nå kan vi røpe hvilke 8 steder som vil stå sentralt i kulturnattarrangementet med noen stikkord på programsiden:

Dette er bare stikkord – nye programposter kan komme til. Vi gleder oss til å kunne presentere hvert enkelt sted og fullt program utover høsten - i Lierposten 14. september og også i egen brosjyre rundt samme tid (Red.anm. - Dette vil også komme her på Liernett.no). Da vil også informasjon om slike ting som tider, transport, bestilling av bord og billetter komme med. Alle deltagere, både steder og aktører, skal møtes på Haugestad 24. august kl. 18.00 for nærmere planlegging og samordning.

Publikum oppfordres til å sette av dagen og kvelden allerede nå! Velkommen skal alle være!

Med hilsen Lier bondelag og kulturkontoret

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode