Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 334eca953d420afede7affc2f9b01e7d

Kulturprisen: 40 dager igjen

Snart er det for sent å foreslå hvem som skal få Lier kommunes kulturpris for 2011. Gjør det nå!

I løpet av de 37 årene prisen har vært delt ut, har nesten halvdelen av prisene vært begrunnet med god innsats for musikk. Den aller første kulturprisen gikk imidlertid til Arbeidernes Opplysningsfond, en fagforeningsstyrt virksomhet som nå kaller seg AOF. Det var i 1974. Året etter fikk Lier borgerlig flertall og høyreordfører, uten at det nødvendigvis har noen sammenheng med prisutdelingen.

- Torsdag 1. september er siste frist for å levere inn forslag, forteller kultursjef Ingeborg Rivelsrud, som gjerne ser at forslagene blir sendt inn allerede nå.

- Kulturprisen tildeles en person eller organisasjon som har gjort seg bemerket innenfor kulturfeltet, og dermed er dette anledningen til å gi vedkommende en offentlig honnør, sier kultursjefen. Hun fremhever at kulturfeltet er stort. Det omfatter både idrett og friluftsliv i tillegg til sang og musikk, billedkunst, teater, litteratur og annen almenkultur.

- Kulturprisvinneren får en sjekk på kr. 10.000 og et diplom i ramme. Det er Tjenesteutvalget som bestemmer hvem som får prisen, som deles ut på et egnet arrangement i løpet av høsten.

- Les vedtektene og send inn et forslag i dag!

Her er vedtekter og forslagsskjema: http://www.lier.kommune.no/no/Tjenesteomrader-/Kultur-idrett-og-fritid/Kulturkontoret/Kulturprisen-/

Forrige artikkel:- Søppeltømmingen i Lier bør konkurranseutsettesNeste artikkel:Dyrker ny supergrønnsak
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode