Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 82ff93b8ceac8404cffdf82d5ff480a5

Mangfoldig fritid i Lier

Kan din organisasjon kunne tenke seg å delta på kulturminnedagen på bygdetunet søndag 14. september, spør kultursjef Ingeborg Rivelsrud

Kulturminnedagen 2008 har fått tematittel "Mangfoldig fritid". I dette ligger en oppfordring om å synliggjøre fritidsaktiviteter i et historisk perspektiv, men også å vise noe av mangfoldet i fritidstilbudet i dag. Dagen skal markeres på Lier Bygdetun søndag 14. september.

Nå inviteres frivillige organisasjoner til å delta. Kan din organisasjon tenke seg å ha en presentasjonsbod eller vise dere fram på annen måte på kulturminnedagen på bygdetunet?
Ta i så fall kontakt med kulturkonsulent Gunn Kjæraas eller kultursjef Ingeborg Rivelsrud så snart dere kan. Kontakt oss gjerne via epostadressene gunn.kjaraas@lier.kommune.no og ingeborg.rivelsrud@lier.kommune.no eller pr. telefon via servicetorget 32 22 01 00.

Det hadde vært fint om vi både kunne vise bredden i tilbudet mht. aktivitetsmangfold og deltakergrupper. Programmet for dagen vil også omfatte bl.a. musikk, eventyr, foredrag og ulike aktiviteter, i tillegg til åpen utstilling med tittelen "Ekte liung? Mangfold og myter".

Kultursjef Ingeborg Rivelsrud

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode