Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bda37a7b2ffeb74d3bdc091362539a88

Forsterkning til Lier Cats?

Som kaptein for Tromsø Innebandyklubb har Ingeborg Susanne Abelsen Sæther fra Tranby hatt stor suksess

Tromsøjentene vant sine to siste kamper i sluttspillet i  Nord-Norge siste helg i Hammerfest. I den siste kampen slo laget Bodø IBJ 3-2. Ingeborg SusanneI gjorde to av målene. Dagen før ble Havøysund rundspilt med hele 9-1 som resultat.

Nå er Tromsø klar for sluttspill med Målløs (som vant avdeling Sør-Øst med Lier Cats på 2. plass), Sola i Rogaland og Freidig, Trondheim om retten til å spille i Eliteserien. To av fire lag rykker opp.

I skrivende stund er Tranbyjenta på vei sørover med flyttelasset sitt på Hurtigruta. Den utdannede læreren har skaffet seg videreutdanning i Tromsø. - Blir det Eliteserien, har jeg fryktelig lyst til  å spille for Tromsø, sier hun til Liernett.
Hun ser ikke bort fra et det  kan bli jobbsøking i Lier eller sentralt på Østlandet. Derfor kan Lier Cats være aktuell for neste sesong. Hun har også en fortid på Liungens damelag. Der spilte hun til og med sesongen 1996.

Senere flyttet hun til Bergen. Der ble det kun ett år i fotballklubben Djerv . - Det  ble for ufyselig å spille ute, derfor ble det innebandy for Bergensstudentenes Idrettslag, sier hun.  Ingeborg Susanne følger godt med hva som skjer i Lier. Hun er godt  informert om  vårt lokale 1. divisjonslag. Hun kjenner dessuten noen av jentene på laget, ikke minst Ingunn Sørum fra tida med fotballen på nittitallet. Så kanskje kan Lier Cats få en spilleforsterkning til høsten.

Bildet under: Tromsøjentene etter sluttspillkampen mot Bodø på søndag. Ingeborg Susanne med pokalen t.v.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 30. mars 2007 08:27: Ingunn Sørum
Vi har bare venta på at Ingeborg skal flytte hjem til bygda si, og Lier Cats står her med åpne armer. Velkommen hjem Ingeborg! :o)
Lørdag 31. mars 2007 18:01: ingeborg
takk for det ingunn:) Får se åssen d går i ESK først...
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode