Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8b687d235c093ee65f71335ce7a17b9a

- Det snur nok

- Det sier den optimistiske lederen av innebandylaget, Lier Cats, Renate Solbakken (på bildet), etter bare èn seier i høst --

Lier Cats er i full gang med igjen. 1. divisjonslaget møter Sveiva førstkommede lørdag.

Kampen går kl 13.30 i Haugenstua Idrettshall.

Lier Cats tapte 0-5 mot Haugerud på søndag i St Hallvardhallen. Dette var den fjerde seriekampen i høst. Tidligere er det blitt tap 2-5 for Gjøvik, 2-6 mot Monolitten, mens den eneste seieren er 5-2 over Strømmen IBK. Gjøvik leder med 9 poeng etter fem kamper, mens Lier Cats er nr 6 av de åtte lagene med sine to poeng.

Se tabellen her: http://idrett.speaker.no/07/Table.aspx?TournamentId=302682

 Lier Cats stilte med følgende spillere mot Haugerud:
Kaja Kjølen, Linda Kristiansen, Hanne Enger, Kristine Rasmussen, Helene Akselvoll, Vibeke Lundbekk, Renate Solbakken, Marita R. Gundersen, Hege Fuglerud, Trine Ølberg og Marianne Holmquist.

- Det har alltid vært jevnt og tøft mot dem og denne gangen ble intet unntak, skriver Renate Solbakken på bloggen på hjemmesida til Lier Cats

I sin konklusjon skriver Renate Solbakken: - Vi er altfor svake offensivt denne kampen, og det gjør at vi ikke skaper store målsjanser. Vi har selvfølgelig litt uflaks at ballen ikke spretter vår vei. De siste målene til Haugerud kommer som et resultat at vi satser fremover og det blir litt tynt bakover (var en litt ivrig back som var mye i angrep i siste periode) Marginene var ikke med oss denne kampen. Men i en lang sesong så snur det.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode