Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d980d48f094593df5de4a32a098a0e2f

Stor suksess for Reistad-guttene

Reistad sitt gutter 12-lag spilte i helgen Herulf cup i håndball. Det var guttene sin første turnering hvor resultatene betydde noe, og de ble kåret til vinnere i sin årsklasse.

Det var en spent gjeng som troppet opp til første kamp. Kampen bar derfor også litt preg av dette, men etter meget godt forsvar- og keeperspill, kunne guttene gå av banen med en 5-1 seier.

Den andre kampen artet seg på samme måte, meget bra bakover på banen, men noe mer usikkert og nervøst fremover. Etter å ha ligget under gjennom hele kampen, skåret Eirik Johan seiersmålet 3 sekunder før slutt. Seiersgleden var meget stor blant Reistads spillere. Det er bestandig moro og avgjøre en kamp i slutt sekundene, og spesielt når det er første gang i kampen man leder.

Etter en sosial og trivelig lørdagskveld måtte guttene opp allerede klokken sju søndag morgen. De voksne som var med var nok relativt spente på om guttene greide å mobilisere til søndagens kamper. Men det var ingen grunn til bekymring. Forsvarsspillet og keeperspillet var fortsatt strålende, og denne dagen fikk guttene ordentlig fart på beina og ballen i angrep også.

Første kamp vant guttene en overbevisende 9-4 seier over laget som til slutt ble nummer 2 i turneringen. Dette var en meget bra kamp fra Reistad sin side.

Siste kamp søndag ble nok en overbevisende seier, denne gangen vant guttene 9-2, og beviste at de var det beste laget i turneringen.

Det var mange stolte og fornøyde gutter som etter siste kamp mottok en stor pokal og t-skjorter hvor det stod svart på hvitt at de var vinnere. Guttene har nå bare ei trening igjen før de tar en velfortjent sommerferie. Men denne cupen var nok en solid vitamininnsprøytning med tanke på neste sesong. Vi gleder oss til fortsettelsen.


Bak f.v.: Lukas, Bendik, Anders, Eirik Johan, Robin, Karl Erik
Midt f.v.: Einar, Alexander, Andre, Laurits, Jonas
Liggende foran: Vår super søte heialeder Selma

Forrige artikkel:Kultursjefen hilserNeste artikkel:Dumping av asbest ved Damtjern
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode