Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 44753f0eeed7ea75a1e8032ce0c45640

Regionmesterskap i volleyball – gutter 15 år.

Inspirert av fjordårets suksess dro årets utgave av Sylling Desperados til kongsberg for å slåss om plass i landsfinalen. Det skulle dessverre ikke holde denne gang.


Marius og Kevin samarbeider

Guttene savnet tydelig lagets beste spiller Kim Marius Kornerud, som er ute med skade. Vi håpet i det lengste at han skulle bli bra til denne turneringen, men det holdt ikke. Selv om trener Per Lasse tapet han opp etter alle kunstens regler, kunne ikke en playmaker som hinket rundt på ett ben og ikke klarte å hoppe redde dagen.


En forsterkning fra Lierbyen - Sylling trengte en god libro og det har de fått..

De andre guttene gjorde sitt beste og slapp fra det med ære og ansikt i behold. De har ikke spilt i nærheten av så lenge som motstanderne, de stiller et stort og sammensveiset lag og kommer sikkert sterkere tilbake. Volleyballen er fortsatt i fremgang i Sylling, og om noen år kan man ha et godt seniorlag – hvem vet?


Kim Marius lappes sammen, men det hjelper ikke...

Neste gang er gutta hakket bedre. Fysisk er de helt på høyde med de andre lagene, teknisk og taktisk trenger de mer trening. Kim Marius er regnet som en av landets beste i sitt årskull, og vil helt sikkert være med på å heve dem ved neste anledning.

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode