Ribba i jula
Nå om dagen skulle det være gode muligheter til å observere hvem som har spist mest ribbe i jula
Verre er det å se hvem som har stekt mest.
Det har Norgesgruppen ønsket å gjøre noe med, og har i noen år arrangert Norgesmesterskap i ribbesteking blant sine detaljister. Sparkjeden får varer fra Norgesgruppen og er dermed med i konkurransen. I ferskvaredisken på Spar Holsfjorden har det før jul blitt stekt ribbe til kanskje den store gullmedaljen.
Bak disken finner vi ferskvaresjef Kai Marius Andersen og Stine Brevik som begge tilbereder ribbe med helsprø svor og en smak som gjør at flere og flere nå henter juleribba i nærbutikken.
Men også folk langveisfra tar turen innom Spar i Sylling for å handle ferskvarer fra kjøtt- eller fiskedisken. Og om du ikke akkurat er i humør til ei økt over grytene etter en dag på jobben, fins det hos Spar i Sylling et utvalg ferdige retter du kan velge blant. "Take away”, som det heter.
Lille julaften ble nesten 50 kilo stekt opp, og Spar Holsfjorden ligger nå på topp i Vestregionen/ Østland. Det har også kommet forlydener om at butikken til og med ligger i toppsjiktet i landet som helhet. Resultatet kommer 2. januar. Og skulle du fortsatt ha lyst på ribbe etter julas utskeielser, så ta en tur innom Spar Holsfjorden i Sylling.