Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2faa1ffeae099cb2d70e579fcd7eb813

Gla'dag på Bygdetunet

Før vi kommer til grinda hører vi gladsang og trekkspillmusikk fra Gjestgiveriet på Bygdetunet.

 Været er grått, og vinden  tar godt tak i bjørkene  rundt det nye uthuset. På grua er varmen i ferd med å dø ut, og i det jeg går inn i kjøkkenet får jeg en kaffekopp i handa. -Bygdetunets spesial, beste kaffen i bygda.

Rundt bordene er det godt med folk. Godstemningen har bygd seg opp helt siden de kom (ca 40 stykker) med buss klokka tolv. Nå nærmer den seg fire, og allsang og latter fyller de stilige stuene. Først var det rømmegrøt, spekemat og godt drikke, så kaffe med allslags kaker.

John Taralsdesen og moren, Margit, har lagt munnharpene i lomma og ”Gladsangen” med assisterende trekkspillere synger og spiller snart på siste verset.

Jo du skjønner sier Else Ellevog. - Vi, og med vi mener hun i første rekke foruten seg selv, Bente Fossli og Bjørg S. Olsen, som jobber i Øvre Lier hjemmetjeste, var med på et kurs innenfor medarbeiderskap der vi avslutningsvis skulle lage et prosjekt knyttet til noe vi jobber med. Vi ville gjøre noe for de eldre som ofte sitter hjemme dag etter dag og ikke får ta del i alle de kulturelle fellesgodene kommunen har å by på .
Og det ble denne dagen på Bygdetunet. Vi har fått god hjelp fra foreninger, maten fikk vi av ”Spar” i Sylling og transporten har Arne Christoffer Karlsen tatt seg av.

 Alle gode hjelpere fikk en pose med en tidsriktig gave - engel og et lys. Dessverre tillot ikke været at kaffen ble drukket ute på gressbakken, og tida fløy så fort at det heller ikke ble tid til omvisning borte i skolen. - Men vi håper å kunne gjøre noe lignende litt oppunder jul, sier Bjørg S. Olsen. - Dette er en takknemlig jobb, og vi har det langt på vei like hyggelig som gjestene vi har har med. Men vi er avhengig av litt sponsing, litt velvilje fra sambygdinger for å få det til. Det skal i hvert fall ikke stå på oss.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode