Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1c88785c6a2f8fd11f9345b398e0a05e

Sang og glede og fest

Korps og kulturskolen (her storbandet) med solister slo an tonen i Rådhusparken, da været letnet --

Kjente låter med, blant andre Emilsanger, ”Tirna Noir”, ”Sailing”, lød gjennom Rådhusparken. Høvik og Lier skolekorps, Tranby skolekorps og Tranby Juniorkorps lot solistene komme til.

 

 - Dette skal være en festdag annet hvert år, når det ikke er Lierdager, sa leder av Lier Kulturråd, Leif Vinge, som smilte om kapp med de andre i arangementskomitèen etter hvert som folk sèg inn i amfiet og stemningen steg.

Nok en gang sjarmerte unge Martine Rønning publikum med sin tolkning av ”Tirna noir”. Hun imponerte også i Ungdommens Kulturmønstring i St Hallvardhallen i vinter. Denne gang som solist for de unge korpsmusikerne.

- Det var veldig bra, sa Henrik Trømborg dirigent i Tranby skolekorps. – Det fungerte bedre enn under Lierdagene, mer konsentrert rundt scenen, sier han og synes Kulturkolen fikk vist seg skikkelig fram med både saksofongruppe og storband. – Det var bra teknisk. Jeg synes arrangementskomiteen har gjort en veldig god jobb.

Svært fornøyd

Leif Vinge, leder av Lier kulturråd var veldig fornøyd med arrangementet. - Det eneste vi ikke kunne gjøre noe med var været, men vi var forberedt på det. Arrangementskomiteen har bestått av Lier kulturråd pluss Torger Saue fra Lier Janitsjar og Marit Kvaale fra Liunggjengen. Vinge og arrangementskomiteen har jobbet med denne siden i fjor høst, i den siste tiden hver torsdag. Det har vært mye arbeid med sponsordelen. – Det er litt for tidlig å si om budsjettet gikk i balanse. Men tanken var ikke å tjene penger på dette. Derfor var billetten satt til en hundrelapp på kveldsarrangementet.

Vinge roser det fine samarbeidet og er full av entusiasme fram mot fremtidige kulturslepp i parken. Han mener dette er en måte å samle kulturkreftene på. Han mener at dette viser at et Kulturhus kan fylles med lokale krefter. - Men et fremtidig kulturhus er så mye mer. Det vil blant annet fylles med mye mer og vil stimulere forretningslivet. Bare fantasien kan sette begrensninger, sa kulturentusiasten.

1/11 (hovik_og_hegg_skolekorps.JPG)
2/11 (hovik_og_hegg_skolekorps_solister.JPG)
3/11 (knut_nyheim.JPG)
4/11 (konfreansier.JPG)
5/11 (publikum.JPG)
6/11 (publikum_a.JPG)
7/11 (publikum_c.JPG)
8/11 (saksofongruppe.JPG)
9/11 (saksofongruppe_fire.JPG)
10/11 (tranby_skolekorps_a.JPG)
11/11 (tranby_skolekorps_to_solister.JPG)
Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 13. juni 2010 21:06: Jon Blund
Der kan man se, man trenger ikke noe kulturhus når man har Guds frie natur og et amfi.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode