Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f7028d03b0539c5ac60c705953258dc9

Guttekonferansen- Rallytur på Sylling

-En skikkelig heisatur på sylling skole

Da vi kom inn i ”rallyrommet”, ble vi møtt av en solid gjeng og en god atmosfære. Dette blir spennende å prøve, tenkte vi. Men vi ble litt skuffet da vi fant ut at det var litt for lang kø, så vi fikk ikke mulighet til å prøve vidundret selv.
Vi fikk nøye oss med å skrive ut ifra folks kommentarer og hva vi så med våre egne øyne.
Det første som fanget min interesse, var det veldig realistiske og tøffe bilsetet som sjåførene satt i. Det så i grunn ut som det var røska rett ut av en ekte rallybil.

Etter noen raske trykk, var spillerne på startstreken, klare for kamp. ”Tre…To….En….Kjør!” hører vi en norsk stemme rope i høytalerne. Gjørma ble slengt mot skjermen i det bilene suste av sted i et forrykende tempo. ”6 høyre! 5 Venstre!”. Tips og råd ble sendt i alle kanter, veldig fortløpende. Etter ca 3 minutters heseblesende kjøring, med en del ”småkrasjer”, landinger på taket, hopp som ikke endte fult så bra, og noen som gikk litt bedre, krysset han målstreken i 120, og deiset inn i et tre. ”New record” blinker det over skjermen.
”Yes!” hyler sjåføren, og går ut av bilsetet, for å sette seg ned med kompisene sine. Nestemann entrer sete, og gjør seg klar til enda en fartsfylt tur i bøttesete.
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode