Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 921664ff85d03bc9cda8ea9fb3d240e1

Musikal på Lierbyen ungdomsskole

Hvert år arrangeres det en musikal fremført av elever på niendetrinn, på Lierbyen ungdomsskole, og hvert år er det et nytt og stort tema for musikalen. I år er temaet ’’Den store kjærligheten’’…

Som en ”tradisjon” på Lierbyen ungdomsskole har de valgt å lage musikal, fremført og med mange innslag fra niendeklassingene. Musikalen er noe ungdomsskolen har og deler med andre skoler rundt i Lier kommune, og i år er både Tranby, Sylling, Hegg og Egge skole inviterte til å se premieren som går av stabelen onsdag 23. februar.

Stort tema

I fjor var temaet ”livet” som er et nokså stort tema for en musikal, og i år er temaet ’’den store kjærligheten’’ som inneholder både morsomme og noen litt vanskeligere kjærlighets scener. Denne musikalen har innspill fra niendeklassinger, som allerede begynte å skrive dikt før jul, og nå er de snart klare. Turid Jørgensen Rivsrud og Bent Bredesen har hele veien vært de to store pådriverne av musikalen.

Ønsker publikummere

Interessen for forestillingen er stor, men det er fortsatt plass til flere. Derfor ønsker Lierbyen ungdomsskole at det er mange som vil ta turen for å se på musikalen.

Premieredagen onsdag 23. februar er det forestilling både kl. 12.00 og kl. 19.00, mens det torsdag 24. februar er en forestilling kl. 19.00. Billettene, som koster bare kr 30, fås kjøpt ved inngangen.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 24. februar 2011 08:19: Imponert!
Dette var en helt utrolig vitamininnsprøytning av en musikal! Jeg er kjempeimponert over elevene, de var modige, flinke og naturlige på scenen. Gratulerer til Lierbyen skole, både elver og lærere.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode