Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a2654ea5fa5dbdd6b76fe786823be263

Førjulskonsert i Sylling kirke

Ja, så er plutselig adventstida her igjen! Men ikke fortvil, jula kommer uansett hvor mye vi får gjort eller ikke.

Onsdag 3. desember kl 19.00 skjer det i Sylling. "Tenoren fra Greåker" Bjørnar Spydevold kommer til Sylling. Spydevold er en allsidig artist. Han startet sangkarrieren i gospelbandet Fermate. Han har nå vært sanger på heltid i mange år. Han er en av Østfolds mest profilerte musikal og revyartister! Dette har han vist til fulle i bl.a Champagnekvartettens julefarser der han har spilt den enfoldige og trege vaktmesteren Torstein. En mer seriøs side viser han i de populære julekonsertene han gjør sammen med Merete Løkkeberg Meyer. De trekker fulle kirker i gamlebyen hver advent. I det siste har han spilt hovedperson som Jeppe på Bjerget. Han har gitt ut 3 CD`er og den siste heter ”Kom Sommarvind” som ble utgitt i april i år. Men i Sylling på onsdag skal han sammen med sin datter Maria og Terje Norum som trakterer pianoet skape julestemning. Han har vært i Sylling før og han gleder seg til å komme tilbake.

Av lokale aktører stiller Sylling Sangkor med sin eminente dirigent Anne Lise Solheim. Dette er et respektert kor og de stiller med finpusset repertoar for anledningen. Sylling Sangkor har 35-års jubileum neste år. Velkomstmusikken vil organist Reidun Søbstad stå for.

Pris kr 150,- pr person. Billetter selges ved inngangen i kirken. Overskuddet av konserten går i sin helhet til orgelsaken i Sylling kirke.

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode