Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7d8d60ccc04241dae9303d25f03b641a

Jazz i Sylling for 21. gang

Magnolia Jazzband, med solist Anne Marte Slinning, leverte som forventet til et entusiastisk og trofast publikum.

Det var nok en stor porsjon egeninteresse som lå bak da noen entusiaster øverst i Lier startet de tradisjonsrike og populære jazzkonsertene i Sylling. Blant dem som etter hvert ble jazzkomiteens medlemmer, var jazzinteressn langt større enn hos folk flest, og tanken på å få musikerne hjem til Sylling i stedet for å farte rundt på konserter, kan derfor godt ha vært et motiv for å få det hele i gang.

Interessen for konsertene har vært formidabel helt fra første arrangement i1990(?). Arrangementene er stort sett bygd over samme lest, med to avdelinger, en i kirken, den andre på plenen til Ingrid og Ole Myhrene. I år var alt i kirken, men med en lang pause med salg av nevnte produkter på kirkebakken.

Magnolia Jazzband framfører New Orleans inspirert jazz av beste merke, både kirkelig og verdslig. Tihørerne har fått full valuta for vitamininnsprøytningen som blir gitt musikerne i form av godsaker direkte fra Syllings frodige jorder.
Derfor har de da også kommet igjen år etter år for å få en reprise av året før. 

Musikken lever videre, men før eller siden må den som framføres på jazzkonsertene Sylling inn i nye rammer. Spørsmålet er om selve ideen kan fortsette i form av et noe annerledes arrangement, men bygd på de samme intensjonen. Før eller siden vil det bli en uunngåelig problemstilling. Foreløpig håper jeg i likhet med mange andre, at den godt arbeidende jazzkomiteen vil fortsette i samme spor. La oss ennå noen år, med Magnolia i spissen, med glede og fryd gå en gryende høst i møte.

I et jazzband er utskiftinger en del av hverdagen, og blant musikerne var det også i år et par førstegangsopptredende i Sylling kirke.
Solisten, Marte Slinning, har sunget i Sylling før. Gjennom sitt kunstneriske uttrykk skaper hun ikke bare en god stemning, men hun synger også med en inderlighet og innlevelse som kler et bluesinspirert repertoar der grunntonen er refleksjon og alvor.
Tjueen ganger – vi tåler noen til.

Les mer: 
http://www.magnoliajazzband.com/eng/history.html

1/11 (artikkelbilde.jpg)
2/11 (dsc_7988.jpg)
3/11 (dsc_7990.jpg)
4/11 (dsc_7991.jpg)
5/11 (dsc_7993.jpg)
6/11 (dsc_7994.jpg)
7/11 (dsc_7996.jpg)
8/11 (dsc_8002.jpg)
9/11 (ingress.jpg)
10/11 (utetelt.jpg)
11/11 (vafler.jpg)
Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode