Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 356ab3e99fa75e603c5ae3fda0b52a47

Jordbær under snøen

"Jordbæreventyret" delte rundhåndet ut fra fjorårets overskudd.

Det er ikke dagligdags at det deles ut overskudd fra et festivalpreget arrangement i lokalmiljøet. Men på lørdag skjedde det på Valstadhaug i Sylling.
Der kunne leder av Jordbæreventyret, Trond Hellum, på velklingende nordnorsk gi fra seg 100.000 kroner av årets overskudd. I og med med at foreninger, lag, enkeltpersoner og gründere i alle aldre fra Sylling kunne være kandidater, ble beløpet nødvendigvis pløyd tilbake til bygda i en eller annen form.  Enda ble det litt igjen til årets festival som alt er fastsatt til begynnelsen av juli. På årets arrangement håper man å kunne videreutvikle fjorårets aktiviteter og også supplere med nye.  Trond Hellum har tydeligvis gjort en fremragende jobb som toppmann i arrangementet. Han har evnet å få bygdefolket til å støtte helhjertet opp om Jordbæreventyret, ikke minst i form av stor dugnadsinnsats. Men Sylling har mye å by på foruten driftige folk. Skog, kulturlandskap og vann er  naturgrunnlaget som har gitt næring til forskjellige virksomheter som tydeligvis vekker besøkendes interesse. På Valstadhaug ble de tilstedeværende oppfordret til gjøre en innsats på årets festival, og mange var klare for å stå på  for  et arrangement som utvilsomt synes å ha livets rett.

Vi håper at det framgår av bildene hvor pengene tok veien.  Og om noen skulle føle seg forfordelt, er det bare å stå på og å gjøre sitt til at årets arrangement blir minst  like vellykket som fjorårets. Da vil det bli en ny sjanse om et års tid.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode