Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9a2b7ad2255355bdd8b009fa5d2583fe

Sylling greier det meste --

I helga var det landstevne for ponni

 Det ble konkurrert i sprang for ponni kat I, II og III i regi av Sylling Rideklubb. Sylling Rideklubb ble forspurt for to uker siden om de kunne arrangere landsstevne, da landsstevne i Søgne var fulltegnet samt nærmere 70 på venteliste.

Det var en god del ryttere i området fra Sarpsborg til Skien som hadde behov for kvalifisering til NM. Etter en uke med intensiv kommunikasjon mellom leder Stein Gravdal, Frank R. Paulsen eier av Valstad gård og NRYF så kom de i mål med det formelle. Mest sannsynlig, Norges-histories raskeste avviklete landsstevne, fra beslutning om å avholde stevne til alt var vel gjennomført. Dette er kun mulig når alle parter stiller opp, ryttere, foreldre, og igjen så kan vi konstatere at i Sylling, så går det meste. Det var ikke nei fra noen, kioskpersonell, tidtagere, banemannskap, sekretariat, parkering og avridning. Det er mange formelle ting som skal være i orden ved avvikling av landstevne. Alt må foregå i henhold til NRYF sitt reglement. Med helhjertet innsats fra Stein og Frank fikk vi på plass overdommer, dommer, stewart og profesjonell banebygger. I tilegg så stilte det lokale næringsliv opp som sponsorer, både i form av støtte til pengepremier og gavepremier. Håpet var å få nærmere 50 ekvipasjer, med ca. 100 starter for å få det til å gå rundt økonomisk. Resultatet ble nærmere 130 starter i løpet av lørdag og søndag. I tillegg så fikk vi været på vår side.

Alt i alt så ble det et meget vellykket stevne også sett i forhold til resultatene fra våre lokale ryttere som tok flere gode plasseringer. Resultatene ligger ute på www.sylling-rideklubb.com

Vi kan igjen konstantere at vi har både ryttere og ponnier helt i toppen i Norge.

Forrige artikkel:Skandaløst av kretsenNeste artikkel:Korkonsert med stort spenn
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode