Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 59dbe669d97386051cb7d90134c3dfc5

Valstad Gård og Sylling Rideklubb med klubbstevne og juleavslutning

Lørdag 02.12 arrangerte Sylling Rideklubb klubbstevne på Valstad gård fulgt av juleavslutning på Søndag.

Det ble avholdt 4 klasser på Lørdag hvor det hele startet med Dressur. Det ble ridd to omganger, hvorav plasseringen ble gjennomsnittet av disse to. Det var spennende helt til siste rytter var ferdig og alle poengsummer var telt opp. Etter dressur så var det klart for tre klasser med sprang. 60 cm clear round, deretter LB for Kat II og III ponnier så LB for Kat I ponnier. I sprang ble det ridd to grunnomganger samt omhopping på tid Som i dressur så var det også veldig tett i toppen med små marginer. Det var stor stemning fra publikum og speaker.

På søndag var det klart for årets juleavslutning. Camilla og Frank hadde lagt alt til rette for en fin ettermiddag i ridehuset og stallen. Det var lagt opp til et tett show som startet med kvadrilje. Her hadde rytterne trent hard for å få alt til å få alt til å stemme. Så var det klart for årets ponnistafett. Dette er like spennende hvert år med tre rytter på hvert lag. Her skal det ris mellom stenger, balansere på bom , ri rundt en markør samt avslutte med et lite hinder. I år ble det uavgjort mellom de to lagene.

En ny øvelse ble introdusert i år, høydehopp. Her var det Martine og Andrea som startet. Begge kom over maks høyden som var 1,40 m. Årets siste øvelse var kostymeballet. To og to ekvipasjer som konkurrerte på tid samt kåring av årets kostyme. Etter at vi var ferdig i ridehuset så var det opp i stallen hvor det ble servert grøt. Beboerne lurte nok litt på hva alle disse menneskene gjorde men det var jo hyggelig å få så mye besøk på en gang. De hadde nok lyst på litt av grøten, men de måtte nok vente til litt senere på kvelden. Når grøten var ferdig så ble det forballkamp i ridehuset, barna mot de voksen. Her ble det 5 – 1 til barna. Det ble litt skeiv fordeling av spiller, 15 barn mot 3 voksne, men gøy var det. I det hele nok en flott helg på Valstad Gård.


Klubbmestere av Dressur
1. Marte Helene Apenæs på Application
2. Siri Myhre Gravdal på Galaxi
3. Kristin Brenden Hansen på Donald


Klubbmestere sprang LB Kat. II og III
1. Kaja Høglund på Jikas Madura
2. Ida Fuglerud på Touch of Taste
3. Merete Røed på Jacson


Klubbmestere sprang LB Kat. I
1. Martine Bekken på Blue Spirit
2. Marthe Nikoline Elsrud på Grotne’s Shamrock
3. Marte Helene Apenæs på Application


Fra Juleshowet


Fra grøtkvelden


Fra Juleshowet

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode