Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 075b0835f6c4619434f796390ebae489

Rebusløp med Røde Kors

Søndag 21. september er det igjen klart for årets rebusløp i Lier i regi av Lier Røde Kors.

Løpet er åpent for alle som ønsker å være med. Røde Kors oppfordrer alle som har lyst til å fylle opp bilene med familie og venner og møte opp på Svangstrand i Sylling neste søndag formiddag.

Rebusløpet til Lier Røde Kors har lange tradisjoner og har vært et veldig populært arrangement med moro for hele familien og stort engasjement blant alle som har deltatt. Etter noen år uten løp, har det heldigvis dukket opp igjen som en årlig begivenhet. Gjennom å løse rebuser finner deltakerne frem til ulike steder i kommunen, der de finner nye rebuser som skal løses for å komme seg frem til mål.

20 til 30 frivillige fra Lier Røde Kors stiller opp for å gjøre rebusløpet mulig. To av ildsjelene, Agnethe Ellingsen og Gunn Irene T. Trøen lover at dette blir en morsom og annerledes søndagstur. De håper at mange vil møte opp med godt humør, klare til litt felles hjernetrim med venner og familie. ”Dette er en kjempefin måte å bli bedre kjent med bygda di på”, sier Ellingsen, men alle er velkomne, både liunger og andre. Kjenner man bygda godt fra før, er jo ikke det noen ulempe, heller. Et tips fra tidligere kan likevel gis, mange har syntes det var god hjelp å ha med seg et kart.

Startavgiften er 50 kr per bil med sjåfør og 10 kr per passasjer. Påmelding skjer på Svangstrand fra kl 11.30. Rebusløpet starter kl. 12.00 og premieutdeling vil skje ca. kl 15.00. Klar – ferdig – kjør!


Vet du f.eks hvor Røde Kors huset i Lier ligger?

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode