Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 03613cb19eff9875fc3d7c817a78d109

Lions Røde - fjær aksjon i Lier

I Syllling var Karl Bellen Lions mann på stedet

Søndag 19. mars var 30 000 bøssebærere i gang for å nå målet Lions Røde-fjær aksjon hadde satt seg: Femti milloner kroner som uavkortet skal gå til bygging av et rehabilitereingssenter for blinde og svaksynte ved Hurdalssenteret.
I Lier samlet 101 bøssebærerer hvorav 80 var skolelever, inn 135 000 i løpet av ettermiddagen .
Lions mann i Sylling , Karl Bellen , er godt fornøyd med resultatet. Han var  ansvarlig for at bøssene som gikk ut kom tilbake igjen, og at opptellingen gikk riktig for seg øverst i bygda.
De to Lionsklubbene i Lier har et femtitalls medlemmer, og aktiviteten er stor i begge. Under mottoet: "Verden trenger mer medfølelse og mindre selvopptatthet", driver Lions et betydelig veledighetsarbeid.

Alt førstkommende lørdag er det på’n igjen med, ”Nei til narkotika”, kanskje bedre kjent som tulipanaksjonen der lionsmedlemmer selger tulipaner og lar fortjenesten av salget gå til bekjempelse av rusmiddelmisbruk blant barn og unge. Alle tulipanene som selges under aksjonen er forresten dyrket i Lier.

Vi oppfordrer alle til å kjøpe tulipaner av selgerne fra Lions på lørdag. Buketten kan gi mer glede enn det du i øyblikket opplever ved å ha vakre blomster sentralt plassert i stua.

På bildet ser vi karl Bellen sammen med niendeklassingene, Ailina,  Angelika og Karianne

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode