Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Sløyd og andre detaljer

Sløyd-detaljer AS i Sylling er historie. Karl Bellen har pakket sin siste limtube og etablert pensjonisttilværelsen på nye tufter.

Mange liunger har nok liggende en kniv, en limstift, en stoffbit eller annet materiale som har tangert Karls håndverkshjerte. Eventyret hans med firmaet Sløyd-detaljer er over, men liunger kjenner Karl på andre måter også. Han treffes på golfbanen, vi hører og ser ham i den blå politikken og gresset gror grønt etter ham på Sylling stadion.

Fra postordre til nettbutikk
I Svangshavna har de havnet. Karl og kona Birgit har i sine spedbarnsår innen pensjonistepoken bygget nytt hus – men bare et steinkast unna residensen i Holsfjordveien der Karl startet agentur for det svenske firmaet Sløyd-detaljer. Pensjonisthuset er mindre, gjennomtenkt og praktisk. Det skal gå an å bli riktig gammel her. Stuen bærer preg av levd liv – møbler og gjenstander bærer en historie og skaper balanse mot nytt trevirke. I salongen tar vi plass, Karl i godstolen.

Sløyd-detaljer begynner i 1984 – i et kjellerrom i Holsfjordveien 16. Derfra sørget agenten Karl for at skoler, barnehager og håndverksbedrifter fikk sine bestillinger på håndarbeidsting og håndverksprodukter.
Han forteller om utviklingen frem til 1. mars 2012 da han la ned virksomheten sin. Det var først og fremst håndverk som var både ideen og konseptet fra staren. Men Karl redegjør for store endinger innen bransjen. De siste årene ble scrapbook-materiale og perler vel så ofte pakket og sendt til kreative mottakere. Han legger til at mange forsendelser også har endt opp på dagsentre rundt om kring.

Sløyd-detaljer vokste seg etter hvert ut av kjelleren og 1994 sto nytt kontor, utstillingslokale og returlager klart i hagen ned mot Holsfjorden. Flere hender trengtes også. Fra 1988 ble Anne Hjelmeseth med på laget. Hun har vært med helt frem til nedleggelsen.

Det ble vekst i flere forstander. Karl beretter om omsetningstall på svimlende 11 millioner. I dag er det kundesenteret i Skara i Sverige som bistår ivrige nordmenn som trenger detaljer innen både sløyd og mer nymotens ingredienser av perler og blonder, papir og såpedufter. Og varene er i dag bare et tastetrykk unna. Men det er lenge siden Sløyd-detaljer hang seg på internett-trenden. Karl forteller at de var tidlig ute med nettbasert butikk.

Lokalpatriot
Avisartiklene om Karl er mange – og snakkisene også. Han er en mann med mot og vilje og ikke minst evne til å få ting til å skje. Lenge før politikken tok ham var han engasjert i det meste som foregikk i Sylling.
Sindig - men stolt også - maner Karl frem minnene om festene på Hagan. De er viden kjent og sagnene er mange. Sylling IF sto bak, men Karl sto sannsynligvis ganske langt fremme. Inntektene fra disse arrangementene kom til nytte og gikk bl.a. til nye toaletter kan Karl huske.

Så var det barneskirenn med over 800 deltagere – i Sylling! Så kommer historien om Syllingsprinten på 70-tallet, skirenn på Holmenkollsøndagen – og alle de beste løperne fant veien helt til øverst i Lier. En russisk jente vant sølvet – men den digre pokalen turde ingen sende med henne hjem.
Karl smiler forsiktig, lunt. Han er med på oldboyslaget i fotball – som rundingsbøye (sitat him self) – og det er noen han aldri får pasninger fra! Den røslige karen smiler lurt.

Sylling IF ligger Karls hjerte nært. Med formannsvervet i hånden gikk han løs på drømmen om nytt idrettsanlegg. Klubben fikk tildelt tippemidler allerede i 1987. Dersom anlegget ikke kom i gang innen 1989 kunne midlene bli strøket – så her gjaldt det! Karl i spissen – kommunen og grunneier – kampen var i gang – og med struktur, meglergen og enorm entusiasme ble fotballbane og løpebane innviet takket være Karl og hans dugnadshær. Han trekker særlig frem Bjørn Renshusløkken som har pleiet og stelt og kost med anlegget øverst i Lier. Det skal nevnes at Karl innehar æresmedlemskap i Sylling IF – fortjent!

Men nettopp etter alle dugnadstimer og lokalt engasjement fra brukersiden med både hall og bane, ser Karl nye muligheter til utvikling. Han er inderlig i sitt ønske om å se lokalmiljøer fra andre siden – med politikerøyne, med myndighet og innflytelse. Han går gradene i Høyres korridorer og pr i dag sitter han som leder i Tjenesteutvalget og håndterer et budsjett på 800-900 mill.
Han reflekterer over ny skole i forbindelse med Hegg og nytt sykehjem i Lier som begge er nær forestående prosjekter.
Så skinner patriotismen igjennom igjen. På sin kombinerte 67 års dag og pensjonistinntreden inviterer han til Karatreff. Ingen gaver ønsket, men en skjerv til nytt orgel i Sylling kirke. Og orgelkomiteen ble plutselig flere tusen kroner rikere.


Tid til å velge og vrake
Karl tenker at det å være pensjonist kan være ensbetydende med å velge og vrake – og delta! Han vil spille mer golf – han vil oppleve flere utstillinger med bilder og skulpturer. Med sin kulturelle interesse har han ideer om en klubb øverst i Lier som kan samholde i kunstnerisk sfære. Med medlemskap i Lions er Karl opptatt av andres ve og vel og trekker frem tulipanaksjonen som et aktiv og livgivende tiltak.

Så velger nok Karl sol og latmannsdager også. Han forteller at han trives under varmere himmelstrøk – i dagevis med høy faktor.
Karl assosierer seg som familiemann. Kone, tre barn – alle jenter som er godt gift – og seks jentebarnebarn og en dattersønn. Det anes at noe sakte tid kommer til å passere også. På Sunnmøre går nok dagene litt langsommere enn i Karls aktive Lierliv. På Hakallestranda, i le av Stadt leves hytteliv og timer i sjarken – sammen med familien. Det er bomull i stemmen når han beretter om barnebarn som skal lære å fiske. Det er synlig og hørbart at det er betydningsfullt å vende tilbake til barndommens rike med barn og barnebarn.

Fra Sunnmøre mot Lier
Hva var det som skapte kraften til engasjement og ønske om å ville noe? Hvor kom drømmene til Karl fra – de som drev ham til et samfunnsbevisst, modig menneske? Karl forteller om oppveksten på Sunnmøre. Fire søsken med pappa opptatt av fiske og mamma i Finnemisjonen. Han husker godt at han solgte mange lodd. Det er vel litt Lions-stil over det. Karl forteller videre om pappa som drev med snøoverbygg på Finse vinterstid.

Etter realskole flyttet Karl på hybel. Det ble yrkesskole på maskin/snekkerlinja med to års læretid i møbelbedriften Ekornes. I Garden var han tilknyttet transportavdelingen. Og i den forbindelse traff han Birgit – i Frognerparken – under Hærens Uke. Hun var aktiv i bygdeungdomslaget i Oslo. De danset sammen og siden har de danset livet videre og i følge koneemnet Birgit har hun tenkt til å danse videre med ham inn i pensjonisttilværelsen også.
Det må vel ha vært en ide om håndverk fra ung alder. For Karl ble det fire år på Statens Lærerskole i Forming på Blaker i Akershus. Og et av fagene hans som lærer har vært kunst og håndverk – i tillegg til kroppsøving.
Allerede i 1970 kom Karl og Birgit til Lier – han som ambulerende lærer på Sylling, Oddevall og Egge. Og selv om det ble et lite opphold på Lørenskog også savnet Bellens Sylling og vennene de hadde fått der – og heldigvis for Sylling og Lier vokste Groruddalen faretruende og skremmende. Bellen valgte seg den grønne Lierdalen.
Sløyd-detaljer er historie – ja vel – men Karl – med ord og handling forankret i vilje og mot har nok ikke pensjonert seg fra verken hardt arbeid eller utrettelig engasjement. Røslige karer setter røslige spor!

Høyre Sylling Sylling IF

Flere saker fra arkivet

Aldri for gammel for trim

Det mener Karl Bellen i Lier Lions som inviterer til både golf og andre aktiviteter under Frivillighetssentralens stavgangsgruppe

Lions Røde - fjær aksjon i Lier

I Syllling var Karl Bellen Lions mann på stedet

Liers største idrettsarrangement

Tinestafetten ved Sylling skole trekker hvert år rundt 1000 deltagere. Dette gjør det muligens til det største idrettsarrangementet i Lier.

Hva lyser i åsen?

Åsen(e) mot nord har fått et nytt kjennemerke

Paradiset Sylling

- og en klem til Kari

Gammelrektoren fylte 80

Det var samlet mye skoleekspertise på Sylling skolepå tirsdag

Tur til Kruttjern eller Myggheim?

En kulturminnepost står enda ei uke ved Kruttjern. Men du har 14 dager frist for å finne kulturminneposten på Myggheim.

Bente Skari kommer til Drammen

Kunnskapsturneen - Det beste fra de beste. Karl-Arne Johannessen kommer, Bente Skari kommer, Halldor Skard kommer,Gunnar Pettersen kommer, Johan Kaggestad kommer. Kommer DU?

Nytt historisk spill i Lier

Skal bygge på slaget ved Gjellebekk skanse i 1716

Liung på TV i kveld

Med seier mot Sogndal i kveld vil Thomas Sørum og FK Haugesund klatre opp kvalifiseringsplass for eliteserien

Idrettsglede på Oddevall

IF-ambassadør klubben Sjåstad VestreLier hadde mye frukt til barna og foreldre som møtte opp på Oddevall til aktivitetsdag.

Støtter kulturen i Sylling

- Vi har fått en god spredning av søkere, sier Anders Hørthe, leder av fordelingsutvalget for overskuddet etter første år av "Jordbæreventyret".

Jordbærkonge, hekser og troll i Sylling

For fjerde gang var det eventyrstund da Jordbæreventyret inntok bygda øverst i Lier.

Grenaderen som budbringer

Den svenske hæren under ledelse av Kong Karl 12, hadde i marsdagene 1716 tatt Kristiania, men ikke Akershus festning -

Lindeberget eller Linnaberjet

Fra gammalt av en husmannsplass under Toverud.

Sylling skole åpnet!

Onsdag 14.04.2004 ble nye Sylling skole åpnet. Et krafttak for lierbygda ble dermed fullført. Over 70 millioner er investert i Liers fremtid.

Trafikksikkerhet i Lier

Bård Strand fra Lier Arbeiderparti kommenterer i dette innlegget synspunktene høyrepolitikeren Karl Bellen kom med etter Liernetts artikkel om farlige bussholdeplasser.

Nordmenn best på frivillighet

Frivillighetssentralen og markerer FN s frivillighetsdag med åpent hus onsdag 5. desember

Møt Høyres stortingsrepresentant Trond Helleland ved Spar Holsfjorden lørdag 8/9

Etter at Sylling idrettsforening ble nektet skjenkeløyve ved den planlagte dansegallaen for psykisk utviklingshemmede i vinter, har Lier Høyre tatt opp saken me (...)

Vi besøker Liers spisesteder: Baker Nordby

Baker Karl P Nordby har en filial i hver ende av Liertoppen. Ettersom varene kommer fra samme sted, ser vi på de to under ett, selv om det ene utsalget skranter litt i forhold til søsteren i A-bygget.

Bokmarkedet

Noen fotnoter

Høy nissefaktor

Etter flere års nedskjæringer på julegøy og nissesprell var det duket for et da capo i Sylling sist søndag.

Blir det musikal?

- Det blir i alle fall noe for alle, enten du vil synge, danse eller spille, sier Marianne Linnerud (bak) og Roy Andrè Johansen til Barneteatergruppa i Sylling på sesongens første øvingskveld.

Strålende vær på Tinestafetten

Værgudene smilte til arrangørene og barn, og ungdom fra skolene i Lier fikk perfekte forhold for løping.

Vi dummer oss litt ut fra tid til annen

Vi er i ferd med å avslutte saken om ventemottaket. I vår dekning av saken har vi fått til dels sterk kritikk – noe absolutt berettiget.

Håndballfinaler i Sylling

Søndag 13. april spilles finalene i Sør-Norge Cupen i Syllinghallen

Gikk i sin bestefars fotspor

Rolf Justad besøkte for første gang taubanelinja fra Gjellebekk til Lahell hvor hans morfar arbeidet som linjevakt

Daglig leder i Sylling IF?

Et arbeidsutvalg vil vurdere ansettelse av daglig leder i 50 prosent stilling.

Liers G15 og J14- lag til åttendelsfinale

Petter Wesselcup i håndball.

Varierende resultater fra Lierlagene i Petter Wessel- cup (håndball)

- Vi var ustabile og motstanderne var gode, sier Christoffer Holmen (Reistad 15) på telefon.

Innholdsløs kulturdugand i fin innpakning.

Å arbeide på nettet betyr at vi må sende stoffet langt fra oss før det kommer tilbake. Noen ganger kommer det i bane der ute, slik som denne artikkelen om idédugnaden på Sylling skole. Nå har den etter lang tids fravær svingt innom redaksjonen igjen, og vi knepper den fast i serveren. Med idrettshallen og aulaen har Sylling fått et anlegg som står i en særstilling i bygda, vakkert og smakfullt, praktisk og hensiktsmessig. Her vil kreative hoder kunne boltre seg uten å stange i veggen fordi dårlige lokaler og manglende utstyr setter grenser for skapende aktivitet.

Forventer mye spilletid

- Jeg er hentet til Haugesund for å spille på førsteelleveren, så nå er det bare å gripe sjansen, sier Thomas Sørum etter den raske overgangen ---

Improvisasjon og kreativitet

- Vi skal gi "smakebiter" fra forestillingen "jakten på Sylling-skurken" i morgen på Union scene, forteller instruktør Kjell Kristensen.

Tiger Rag i Midtstua

Hennummusikken med sin dirigent, Georgi Deltchev, skal bidra til folkeliv og god stemning når Anette Sagen og de andre kvinnehopperne skal kjempe om medaljer under VM på ski.

Jordbæreventyr på dugnad

- Vi er strålende fornøyd, en suksess i år igjen kvitterer festivalsjef Fredrik Bretting Trolsrud. JordbærEventyret i Sylling ble denne gangen litt fuktig men mest festlig. OPPDATERT: Enda flere bilder

Fra novisiat til kunstnerskap

I St Hallvard kloster i Sylling endte nonnene sitt virke i 1957. Mens angen av fordums sortkledde kvinner pirrer fantasien og den stolte, hvitreiste bygningen ønsker velkommen, anes magi - stille ro - litt sånn ærbædig fordragelighet - kunst!

Hjelper fire topputøvere

Odd Arne Vangen, elitedommer i fotball, til daglig kjøpmann i Sylling delte i kveld ut nye stipendier

Førjulsjarm

Antistress - sjarme - varme og vellyd som beveget. Jan Kristian Hverven og Ingeborg Soot bidro var blant mange som bidro til en fin førjulskonsert i Sylling kirke.

Ønsker å bli journalist

Ane Borghild Herber (14), elev i 9. klasse ved Lierbyen skole, har praksisuke på Liernett.

Søk stillheten

Hva med å kombinere trim og lokalkunnskap? ---

Liungens jenter 12 i aksjon på Konnerud

Søndag ble Konnerud jentefestival arrangert, og Liungen markerte seg

Tut og kjør

Ukens gjesteskribent ser rødt i møte med uvørne bilister på vei gjennom Lierdalen.

Kulturminnepost ved Gjellebekk

Ukas Kulturminnepost 29. mai - 14. juni blir å finne ved Gjellebekk skanse, og søndag 30. mai blir det minnemarkering samme sted.

Høyredominans

Det gode valgresulatet har ført til at Høyre fikk samtlige fire ledere og to av nestlederne i de nye hovedutvalgene. Høyres Karl Bellen (på bildet) er blitt valgt til leder av det nye planutvalget

Thank you very much

Ukens gjesteskribent er Elisabeth Thomte Edvardsen.

8 kilometer søle

Lørdag 3. mars ble det avholdt ATV Enduroløp i Aurskog Høland. Løypa var hele 8 km lang i mye søle.

Julaften på to kvadrat

- I disse dager frekventerer vi loft og kjeller - på leit etter pappesker - velfylte av glitter og stas.

Idrettsmannen som utvandret

Liernett møtte i høst sivilingeniør Oddvar Helgesen (77) fra Kanada i Lier. Han emigrerte til USA for over femti år siden. Liernett fikk et møte med den gamle idrettsmannen og Arne Riddervold (tv), en av de mange friidrettskameratene fra gamle dager -

Livsviktige ferdigheter

Med utsikt utover Lierbygda og ned mot slektsgården kan kulturprisvinner Arne Ask og kona Eldrid glede seg over at arbeidet med å lære flere til å bruke kart og kompass er blitt verdsatt.

Ulla tilbake på krakken

Når det nærmer seg sommer tar ordføreren nok en gang med seg krakken sin ut i Lier for å møte liungene.

Magnolia i solid harmoni

Den årvisse jazzkonserten i Sylling kirke ble igjen en suksess. Magnolia Jazzband og vokaltrioen Solid Harmony blåste liv i ihuga jazzhjerter mandag kveld.

Kjempebra for Sylling IF

- Vi har stor tro på at jobben hans vil bli en stor lettelse for oss tillitsvalgte, sier leder Hanne M. Gravdal etter at Odd Arne Vangen ble ansatt som daglig leder i foreningen.

Comeback for juletrefest i Sylling

Førstkommende søndag møtes barn og voksne til gang rundt juletreet, bespisning, trylleshow - og sannsynligvis kommer nissen til aulaen på Sylling skole.

- De godaste hamburgarna

Kundene kom ikke marsjerende til Marché, som nå får den svenske hamburgerkjeden Max som samboer. Foto: Max. Tilbudet gjelder kjedens serveringssteder i Sverige.

Sangtalentet fra Sylling

Årets vinner av Haugestadstipendet, Ingeborg Soot, sang før hun kunne snakke reint --

Signe Eira med miniutstilling på Hovedbibliotekets kultur- og bokkafé

Vi har et helt spesielt ansvar for holde den samiske kulturen i hevd her i landet. Signe Eira står utrettelig på for å gjøre oss opplerksom på akkurat det. På lørdag hadde hun rigget opp en miniutstilling på Hovedbiblioteket i Lierbyen.

Blue energy på Tranby pub

Det svingte på pubeni går kveld, og de som hadde møtt frem fikk en solid konsert fra lokale gutter. Jeg kan ikke skjønne at man har noe særlig å hente på kvalitet utenfor Lier. Det er ofte mer fjas og store ord med de som kommer utenfra. De lokale bandene spiller, har det moro og underholder. Det er det mest publikumsvennlige i mi bok.

Får gangvei gjennom stua?

Da Ken Loftsgård sjekket posten for noen dager siden fikk han sjokk. Veivesenet hadde godkjent gangvei gjennom stua hans.

Olympisk deltakelse i 2016?

Ambisjonsnivået er høyt for søskenparet Kristin og Finn Olav Ulvund i Sylling --

Driver ungdomsklubb alene

Månedens blomst for juni går til Silje Lyngstadaas Lund for innsatsen for junior- og ungdomsklubben på Lierskogen

7 kan miste jobben etter skandalevedtak i planutvalget

Høyre og Arbeiderpartiet ble enige om oppsiktsvekkende løsning på kammerset.

Strålende åpning

Slik jublet Sylling G 14 etter storseieren i åpningskampen under Norway Cup. Og Lier G 12 scoret 10 mål i åpningskampene.

Bestekompiser på to forskjellige lag

Lars (tv) fra Frisk, Asker og Simen fra Asker SK har holdt sammen siden de begynte i barnehagen --

Sterke sykkelprestasjoner

Liungene Eirik Langerud og Bjørn-Tore Kristoffersen Wik (på bildet) var begge fornøyde etter NM i terrengsykling i Trondheim i dag.

Idealisme og faglig dyktighet

Dette har Øyvind Narjord, langrennstrener i Lierbyga i flere tiår, kombinert på en utmerket måte

Byggeskikk: Liers nye boliger

- Tidas rådende smaksoppfatninger setter sine spor, står det i Liers fremste bok om lokal byggeskikk gjennom tidene. Et besøk i bygdas nyeste boligområde bekrefter inntrykket. Se bildene!

Flott utsikt

Fra ukens kulturminnepost kan du se helt opp til Sylling og til Hurumlandet.

Vant sin første pokal

Sylling IF s Jenter 12 reiste hjem med gode minner fra Starum Cup på Toten --

Sjefskokken

Anne gullberg er styremedlem i klubben, men har også funnet sin plass i systemet bak gassgrillen der hun serverer pølser, hamurgere og passende drikke i rikelige mengder

Lege i Amerika med røtter i Lier

Dr. Jesse Hennum på Abbott sykehus i Minneapolis er tredje generasjons innvandrer og har røtter på Søndre Hennum.

Flere kvinner med

I tillegg får gruppeleder Søren Falch Zapffe (på bildet) og ordførerkandidat Helene Justad sannsynligvis selskap av flere "nykommere" i kommunstyresalen etter høstens valg.

På landslaget i to idretter

Fra før er Martin Ovenstad Rønning (15) er landslagsspiller i bandy, nå er han tatt ut på landslaget i fotball.

Høstens program i Lierskogen kulturkirke

Kulturkirken på Lierskogen byr på et variert og interessant program denne høsten, med som bør være noe for enhver smak.

Bli kjent i Merenmarka

Arne Ask forteller her om Ukas post som ligger på setervollen Haskollsetra ---

Fjolls til fjells

- Hva i all verden er den greia med å dra til fjells midt på våren? Det spørsmålet stiller vår gjesteskribent Elisabeth Thomte Edvardsen.

Positiv til samarbeid

Instruktør Per Larsen (på bildet) i Drammen og Lier Bekterevsforening ser optimistisk på å gjøre Lierhallen mer attraktiv --

Løpertalentet fra Sylling

Silje Bæra Hørthe har hatt enn en formidabel fremgang i år --

- Bikkjedritt et hett tema

Birgit Løitegaard fra Lier vil ta et krafttak mot bikkjemøkka i Rjukan, forteller Rjukan Radio. Les intervjuet med den aktive og suksessfulle forretningskvinnen, som nylig ble valgt inn i Rjukan Næringsutvikling.

Etablerer sin egen bedrift

Bjørn-Tore Kristoffersen Wik (tv) og Anders Eikaa Bergill er to tredeler av trioen som ønsker yte sykkelentusiastene god service ---

Hvem vinner spurten?

Det er satt på spurtpremie når verdenseliten i Glava Tour gjennom Sylling på 17. mai.

Modera(k)sjon

- Jeg har søren ikke tenkt på advent en gang - foreløpig, vel det er nok en sannhet med modifikasjoner skal jeg være ærlig i julehjertet mitt, innrømmer ukens gjesteskribent Elisabeth Thomte Edvardsen.

Med Grimsrud til Fjulsrud

Per Grimsrud etterlot seg en litterær arv bestående av alt fra store skjønnlitterære verk til vers, sangtekster, prologer og tekster fra livet i Lier. I boka "Lier i våre hjerter" finner vi eksempler på det meste.

Skaperglede

Sandra Eikeland og og hennes lærer Anne Persson Hetland kunne glede seg over en flott utstilling under UKM på St Hallvard skole.

Seier på Ringerike

Sjåstad/Vestre Lier triumferte i Ringkollstafetten på lørdag i 11-12 årsklassen.

Støtter Bellen

Mathias Dannevig (A), medlem av Planutvalget, presiserer at det ikke er gitt midlertidig skilting med større bokstaver enn det nåværende reglement forutsetter.

Ukens petit: Sleng deg på livet!

Meningen med livet er å leve det!

Tar en runde til, pappa

Skiglede, vaffel og saft er suksessoppskriften for skikarusellen på Øverskogen.

Per Kr. Strand ny kunstformann

Lier kunstforening har valgt Per Kr. Strand til ny styreleder og har programmet klart for resten av året.

Sylling Ysteri - Kilder

Kilder

Ikke så forskjellig fra oss

Ukens petit er ved Torger Almaas, Sylling

Et prikkfritt arrangement

Liernetts håndballekspert Torbjørn Hauge (på bildet) oppsummerer Sør-Norge Cupen i Syllinghallen

Inspirerer hverandre

I tillegg til sin landslagsaktuelle sønn Tor-Erik, kan Torbjørn Wam glede seg over at datter Lise Christine også viser sitt store talent som ATV-kjører.

Leter etter hjerterom

Akkurat nå sitter det om lag 250 norske tenåringer og gleder seg til å reise ut i verden som utvekslingselever.

Julen - mange barns mareritt

Ukens petit er ved Siri Walen Simensen, Egge, reporter i ukebladet HJEMMET.

Tidenes lekkasje

Liungen har satt flere rekorder i Toppserien.

"You'll never walk alone"

Ukens petit er ved Torger Almaas, Sylling