Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 727b5445b0c8109edef6218072098516

Bestekompiser på to forskjellige lag

Lars (tv) fra Frisk, Asker og Simen fra Asker SK har holdt sammen siden de begynte i barnehagen --

De bor på forskjellige steder i Asker. Den ene i Bleikefaret, den andre i Granbakken. Derfor går de på forskjellige klubber og spiller for forskjellige klubber. – Men vi skal være mer sammen når vi begynner på Videregående, sier Simen veslevoksent. Senere blir han korrigert av Lars sin mamma som slår fast at de nok skal gå på samme ungdomsskole først i så fall–

- Er det blitt noen scoringer da, gutter?

- Jeg putta på en, sier Lars. – Det var fra kort hold. Jeg fikk en fin pasning. Det var bare å sette den inn. - Jeg har ikke scora ennå, sier Simen. – Men jeg har en kamp igjen.

- Hva er så morsomt med cuper? - Det er pokaler og sånn, svarte begge nærmest i kor. (Men det får de nok vente med. Turneringer for så unge spillere spiller ikke finaler, følgelig blir det neppe pokaler for disse to før de blir tolv år gamle, red anm)

- Driver med andre idretter?
- Vi spiller hockey sammen i Frisk.

- Har dere sett elitelaget? – Ja, vi har fått tilbud om å komme på trening, sier Tom spøkefullt, men de er jo så svære – Jeg har lyst til å begynne med judo, sier Tom, mens Simen vurderer og prøve seg i boksing –

Begge to har kost seg på Liungencup. Ganske typisk, for med 70 Asker-lag over to cuphelger krydde det av askerbøringer på Stoppen.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode