Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 72232120cdc816bac693f622b91c36d1

Faglig kompetente og miljøskapende

Knut Ellingsgard, styremedlem i nyopprykkede Spa/Bra, kan presentere et godt team rundt det nyetablerte juniorlaget.

Klubben har i mange år manglet juniorlag. Men nå satser Spa/Bra på å skape noe av den samme gode treningskulturen som har ført til A-lagets fremganger de siste årene.

Klubben har engasjert to unge trenere. Armend Krasniqi (under tv), har spilt aktivt for både Lier IL og Asker. Assistenttrener Benjadin Cavka (under th)) har også bakgrunn som spiller for Asker, i 3. divisjon. Begge er svært motiverte, engasjerte, faglig dyktige, ifølge Knut Ellingsgard. Foruten Ellingsgard går Thor Pedersen. altmuligmann for 94-laget i flere år) og Espen Kjølstad (æresmedlem etter mange år i klubben).

Trenerne legger opp til treningsfokus på pasninger, bevegelse, samspill, kondisjon. Individuell utvikling er også viktig, understrekes det. Og det alle meste skal være ballbasert. Og det legges vekt på fairplay og gode holdninger
Spillergruppa er ikke helt klar ennå. Klubben har 10 spillere fra 93- og 94-årgangen. Og mange spillere er ”tenkeboksen”, blant andre 6-7 spillere fra 95—årgangen. Ramin Gazy og Albin Muselli fra A-laget er aktuelle.

Det legges opp til et nært samarbeid med A-laget. Man regner med et generasjonsskifte på A-laget. Det er derfor muligheter til å spille seg inn på A-laget i løpet av sesongen.
Klubben har også et B-lag i 6. eller 7. divisjon, slik at de unge kan prøve seg der. A-laget reiser på treningsleir i Spania 22. – 26. mars. Juniorer har muligheter til å være med dit.

Nivå og sportslig målsetting vil bli definert omkring midten av januar når spillergruppa er klar. Det jobbes med å skaffe spennende personer som gjestetrenere.

Det jobbes konkret med sponsorer. Man vurderer mulig kontrakter med spillerne for å unngå frafall.
Det sosiale vektlegges gjennom spillermøter, kvelder med faglig og sosiale opplegg.

1/2 (spabra_armend_kraniqi [1600x1200].JPG)
2/2 (spabra_benjadin_cavka [1600x1200].JPG)
Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode