Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e6cd790d7278278260792c99d871592e

Høstfest med ball

- Målet er at de yngste fotballspillerne i vårt område skal bli bedre kjent med klubben og A-lagspillerne, sier trener Marcus Walfridsson.

Han sier det er minst viktig å bli kjent med A-lagspillerne på Stoppen som å å vite mye om spillere på Barcelona og andre store lag.

- Det er Kristian Bye Andersen som har lagt opp til denne fotballdagen, sier treneren for Liers beste A-lag.  A-lagspiller Kristian Bye Andersen, til daglig lærer på Gulhaug skole, har i flere år vært leder for Liungens fotballskole, i år i samarbeid med Spa/Bra.

Klubben inviterer de yngste (1. - 4. kl. ) til treningsøkt, ledet av A-lagspillere fra kl 1020 til 12.00.  Deretter blir det anledning til prøve seg på Fotballforbundets minimerke.

Klokka 13 kan de unge sammen med foreldre se 3. divisjonsoppgjøret mot Frognerparken. Etter kampen blir det arrangert i Stoppen løkkecup. De unge vil få muligheter til å spille på samme lag som en A-lagspiller.

Nye tre poeng?

Spabra overrasket med en 3-2 seier i vårkampen mot Frognerparken. - Det var deres første tap, påpeker trener Walfridsson. Det bør være store muligheter for en ny seier for hjemmelaget. Laget har to hjemmekamper på rad nå. Walfridsson innrømmer at det er en stor fordel med hjemmekamp og kjente omgivelser. Han har ikke laget helt klart ennå, men rapporterer om at disse ikke vil spille: Shivan Ghazi (ferie), Mats Ueland (sykdom) og Kristian Bye Andersen (skade). For øvrig er troppen skadefri.

Foruten morgendagens kamp gjenstår disse kampene 22.5. Hønefoss 2 (h), 29.9. Ullensaker-Kisa (b), 5.10. Lillestrøm 2 (h), 14.10. Strømmen 2 (b) og 20.10. Jevnaker (h).

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode