Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f5158897f36f61fb91f1e7a05d29de5a

Ekstra fotballøkter

Rundt 60 barn var med på "Stoppendagen" på lørdag.

 - Det var et aktivitetetstilbud for barn fra 6 til 12 år for å bli bedre kjent med A-lagspillerne til Spabra, som neste år vil få navnet Stoppen Sportklubb, forteller Kristian Bye Andersen, ansvarlig for opplegget.

- Det var sju av A-lagsspillerne som hadde treningen, mens de andre spillerne ordnet med hoppeslott og lignende. Vi kjørte øvelser som vi tidligere har brukt på fotballskolen og som passer godt for 1.-4. trinn.
 
En time før kampstart fikk barna anledning til å ta Norges Fotballforbunds Minimerke 1. I alt 42 barn klarte merket. De vil snart få en diplom og et merke fra NFF. Det var reservene til Spabra som hadde denne delen, da resten av laget varmet opp til kampen mot Frognerparken.
 
- I pausen kåret vi hvem som hadde det hardeste skuddet i Lier. Kristian og Steffen fra vårt 97-lag stakk av med seieren med skudd som målte 84 kilometer i timen, oppgir Kristian Bye Andersen
 
Etter kampen var det løkkefotball. Noen av A-lagsspillerne spilte ball med de yngre i avdelingen. Spillerne ble fordelt på to baner. Den ene med de litt eldre spillerne, og en bane med de yngre spillerne. Et sted mellom 30-35 spillere deltok på løkkefotballen.
 
- Et morsomt arrangement i strålende sol. Bare synd at kampen ikke fikk et bedre utfall,  konkluderte Kristian Bye Andersen.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode