Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f4f7e4e495fb85303524fe5a035bd0c2

Fullførte med stil

Øivin Narjord (th) ble hyllet for sitt 50. merke og naboen på Øverskogen i Lier, Einar Riis (tv), gikk meget sterkt i Birkebeinerennet.

Den tidligere skitreneren og kroppsøvingslæreren Øivin Narjord gjennomførte sitt 50. Birkebeiner. – Det ble 4.44.50 og 23. plass, sa 76-åringen Øivin, vel hjemme på Øverskogen sammen med kona Eva.

Narjord ble hyllet med en ekstra premie, et beger med inngravert med at han hadde klart merket 50 ganger. – Også var det en ekstra gavepremie, bestående av en bag med frokostblanding, humrer Øivin. Da han ble spurt om han kommer tilbake neste år, var det klart nei. Han har for lengst bestemt seg for at dette var hans siste Birkebeinerrenn, hvis han klarte merket. For ei uke siden røpet han at han ville prøvd neste år, hvis han ikke klarte merket.

Merkekravet var 5 minutter, oppgir Øivind som hadde bra kontroll på slutten. På Sjusjøen, 16 km fra mål, lå han klart foran merkekravet. – Så jeg stresset ikke, jeg ”safet” inn, sier han.
- Skia hogg litt. Det var kuldegrader og noe isete spor til å begynne med, slo veteranen fast.

Einar Riis som tidligere har tatt medaljer i veteranmesterskap, deltok også i VM for veteraner i år uten å ta medalje.. Riis gikk  meget sterkt. I kl 80-84 år ble han bare slått av Gunnar Tronsmoen. Tronsmoen gikk på 4.04.37. Einar fikk tiden 4.07.14. 
Det har ikke lyktes Liernett å komme i kontakt med to år eldre Einar Riis

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode