Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 65eea13746197fa274716906bca475fc

- Det beste jeg har gjort

Det sa Martin Bekken Nilsen fra Sylling etter sitt kjempeløp som ga 4. plass i fristil i junior-NM på ski i Stokke i Vestfold i dag

Marin var bare fattige seks sekunder fra bronsemedaljen på ti-kilometeren som ble gått tre runder à 3,3 km.. - Det var overraskende, sier han til Liernett lørdag kveld. - Jeg hadde håpet på topp 20.

- Førsterunden gikk bra, men jeg tapte litt på andre. Men på tredje hadde jeg mye å gi. Det er det klart beste jeg noen gang har gjort, det er det uten tvil, forteller han like før premieutdelingen i Stokke.
 
Martins tid ble 22.58 Vinner ble Henrik Ingebrigsten fra Sandnes IL på  21.44.

Martin forteller at han fikk god sekundering underveis av pappa Øyvind Nilsen og Odd Ingvar Helgesen, som begge er aktivt med i skigruppa i Sjåstad/Vestre Lier IL.

Martin avanserte på rankingen etter dagens løp, til  14.15. plass, tror han. Rankingen innbefatter alle disipliner, dvs også sprint og klassisk.  - Men jeg må bli bedre i de andre disiplinene, sier Martin som er elev ved Skigymnaset på Geilo.
Neste renn er Norgescupen på Rørsos om 14 dager. Finalen (med de 30 beste sammenlagt) går av stabelen i slutten av mars.

Martin trives godt på Geilo. Der trener han to ganger daglig, klokka 12 og klokka 18. Også har han jo der selskap av klubbkameratene Sondre Helgesen og Even Hornstuen Mathiesen. De sistnevnte lyktes ikke så godt i dag.

Se fullstendig resultatliste på: www.stokke.idrett
Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode