Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a0c64c1f4b3af073438ae0ee075ab20d

Signerer proffkontrakt

Både medspillere og trenere er imponert over Martin Ovenstad Rønning etter kampen for Mjøndalen på søndag.

Martin bekrefter i kveld overfor Liernett at han vil signere en proffkontrakt med 1. divisjonslaget. Men Martin skal selvfølgelig fullføre 10. klasse ved Lierbyen skole. Til høsten blir det enten allmenfag på St. Hallvard eller fotballinja på Idrettsgymnaset i Drammen.
- Det var morsomt og en bra opplevelse, er Martins nøkterne kommentar til debuten mot Lørenskog.  - Jeg fikk beskjed ei uke i forveien om at jeg skulle få prøve meg, så jeg fikk trent godt. Jeg merket at det var mye større tempo enn det jeg er vant med fra 2. divisjonsfotball med Liungens juniorlag.

Martin skulle egentlig ha spilt kretslagskamp mot Agder på lørdag. Men han fikk fri. Hans gamle lagkamerater fra Liungen, keeper Martin Gundersen og Jesper Johansen, var med og sikret en 5-2 seier.
Etter to måneder blant bruntrøyene er han godt fornøyd med miljøet. Han har selskap med et par andre tenåringer, men foreløpig er han ikke sikker på om de to andre får kontrakt.

Fin fotballtype
Det sier medspiller og liung Mads Andre Hansen etter Martin Ovenstad Rønnings fine debut for Mjøndalen på søndag.
Mads Andrè fra Tranby, som stod for årets mål i de to øverste fotballdivisjonene i fjor, er imponert over femtenåringens spill både på trening og i kamp. Han synes det er spesielt moro at en ny liung blir hans lagkamerat, siden kameratene fra Lier, Rudi Holoman og Vegard Dokken valgte IBK (Birkebeineren) også for neste sesong. – Sjansen for å etablere seg fast på 1. divisjonslaget i løpet av en sesong eller to er stor med et slikt talent, sier Mads Andrè.

Thomas Bjerkan i Liungen har vært hans trener i flere år. Han er gledelig overrasket over at han mestret nivåforskjellen fra juniorfotball i Liungen til A-lagsfotball på nest øverste nivå. Thomas har vært trener for Martin i flere år. - Han har vært en drøm å trene, sier han. - Han har jobbet seriøst for å utvikle seg. Og han har vært et forbilde for de andre med sine sosiale holdninger.

I fjor høst sa treneren for Norges G 15, Øyvind Nilsen, at det beste  for de landslagsaktuelle ville være matching på minimum nivå 3.Ut fra dette tror vi at Norges kaptein og beste spiller mot Sverige i høst har økt sine sjanser vesentlig for å komme med i  Norge G 16 - tropp i 2010.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 20. januar 2010 23:54: André
Liungen ligger vel ikke i 2 div? Kanskje junior laget dems lå der men ikke A-laget ihvertfall:P
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode