Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 31ab4cb31c896cd1da91ddc36585b783

Talentutviklingen i fokus

Liungens juniortrener, Thomas Bjerkan, mener at klubben har mye å jobbe med resultatmesssig og roser fotballtyret for en kjempejobb

- Målet er fotball for alle, og der syns jeg Liungen har vært flinke. Liungen har fått ett kjempefint anlegg med kunstgress på Stoppen, noe som er meget bra for talentutviklingen. I tillegg så har Liungen fått på plass Kristian Bye Andersen som både A-lagstrener og trenerkoordinator, noe som er et ”scoop”. Det ser meget lyst ut for Liungen som klubb og man kan bare glede seg til fortsettelsen. Styret i klubben gjør en kjempejobb om dagen med å rydde opp i masse rot.

Thomas Bjerkan sier at han ikke har hatt deltatt i noe prosess fram til målfastsetting på grunn av manglende overskudd etter å ha jobbet med A-laget fra i høst, i tillegg til trenerjobben med juniorlaget.


- Har du personlig satt deg noen mål for nåværende sesong og hva går målsettingen ut på?
- Målet var å utvikle spillere og der har vi gjort en bra jobb med tre spillere fast på kretslag og Martin Ovenstad Rønning som kaptein på G-15-landslaget.

- Er de blitt nådd, synes du?
- Resultatmessig har vi mye å jobbe med, men jobben min er å få utvikle spillere, noe som har gått meget bra.

- Hvorfor har Martin Ovenstad Rønning, Jesper Johansen og Martin Gundersen nådd så langt?
- De har i flere år spilt med mye eldre gutter, noe som har gitt dem en stor fordel når det gjelder det fysiske og tanken til å tenke raskere fotball. Jesper har trent med A-laget til Sylling i flere år og Martin Ovenstad Rønning og Martin Gundersen ble tatt opp tidlig med 91-gutta. Martin Gundersen og Martin Ovenstad Rønning har fått tid og tillitt på 91-laget og har fått lov til å prøve og feile, noe som har gjort dem til gode fotballspillere. I tillegg har vi et kjempegodt miljø på 91-laget som gjør dem gode. Gutta er ofte på løkka med eldre gutter. Der legger de grunnlaget for utviklingen sin. Alle gutta har foreldre som kan fotball og støtter sønnene fullt ut og følger dem overalt, så de har en god del av æren for at gutta er så talentfulle.

- Hvordan karakteriserer du disse spillerne?
- De er alle treneres drøm. Gutter, du kan stole hundreprosent på. De er treningsvillige, målrettete og har fokus for sin egen utvikling. Dette er ekte sunn ungdom!

- Hvilke råd har du gitt dem og foreldrene? – Jeg har ikke gitt dem spesielle råd, fordi de alltid må følge sin egen magefølelse.

Forrige artikkel:Målkalas på StoppenNeste artikkel:200 000 kroner til lokalmiljøet
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode