Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d23d57f7192d051a65e7d0c986b9f7c5

Mylder og spilleglede på Stoppen

Kristina Berg var en av tusenvis av spilleglade, små fotballspillere i Liungen Cup 2005. Mamma, Liv Selmer var en av et tusentalls voksne som heiet på sine håpefulle. Liv Selmer, med fortid som spiller på Kolbotns fotballag på 70- og 80-tallet, storkoste seg i solskinnet på søndag.


Kristina Berg og mamma Liv Selmer.

De lokale klubbene var godt representert. Arrangørklubben, Liungen, mønstret flest lag. Dette var første del av Liungen-cup. Den lekende fotballformen dominerte. Alle ble premierte som vinnere, slik regelen krever. Den 11. og 12. juni fortsetter Liungen-cup med turnering for smågutter (13 og 14 år) og gutter (15 og 16 år).

-- Det er så stor pågang fra barn, særlig fra jenter, for å spille fotball, slik at vi er nødt til å øke banekapasiteten. Vi håper at vi kan få bygd en kunstgressbane med undervarme i løpet av få år. For elitelaget vil det også være avgjørende for rekrutteringa innen egne rekker. Uten en god bredde, vil det være vanskelig å utvikle gode spillere, understreker han.


Premiebordet.


Agnes Sankei Skogmo, keeper på Liungen jentelag i J 11/12-klassen har spilt ut ballen.


Stolte spillere mottar hyllesten etter innsatsen.


Keeper Casper Melhus, Liungen Gullaug, mottar sin premie. Han hadde nok noen rolige kamper. På tre kamper scoret Gullaug-spillerne hele 21 ganger. Casper slapp inn bare ett!


Pål Thomassen (t.v), her sammen med Stein Erik Eidskrem i sekretariatet. Stein Erik har hatt flere verv tidligere. Nå følger han sønnens spill foruten dugnadsjobbingen i cupen.


Sjåstad/Vestre Lier 8 med lagleder Arne Røed Foran f.v.:Andreas Sveaas, Sivert Ask, Kasper Høglund. Bak f.v.: Sverre Julius Gjelve, Daniel Fossum Jørgensen, Einar Ask Røed, Preben Sagbråten, trener Arne Røed Åtte- og niåringene bor på Egge og Meren. På grunn av forfall ble det lånt inn spillere fra Sylling. De har spilt 2 seriekamper, foruten de tre kampene i Liungen-cup. Det er den fjerde sesongen de spiller fotball. Til og begynne med møtte de spillere som var opp til to år eldre. Laget trener på Sjåstad gressbane. Fotballaktiviteten, som varer fra april til september, er en del av barneidretten i Sjåstad/Vestre Lier IL.

Forrige artikkel:En julegave til en ny landsmannNeste artikkel:Så kom julesnøen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode