Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bc4fc0f0976cf9af7c3ab34f10d21243

To-årsavtale med Stabæk

- Dette vil restarte satsinga på jentefotballen, sier Ronny Solbraa Bay (th), leder av Liungens IF s fotballgruppe, etter signeringa av to-årsavtalen med toppklubben Stabæk Kvinnefotball

- Avtalen vil bekrefte at jentefotballen vil få nye og spennende arenaer å videreutvikle seg på i tiden framover.

Torsdag kveld møttes representanter for Stabæk kvinnefotball og Liungens representanter på jentesiden for signering av en avtale om samarbeid for de to klubbene de neste to sesongene.

Avtalen dreier seg, blant annet, om at Stabæk Fotball i samarbeid med Liungen skal bidra til at talentene i klubben blir sett og får mulighet til å videreutvikle seg i en toppklubb.


Stabæk skal delta med relevante personer på minst ett klubbesøk rettet mot spillere og /eller trenere i Liungen.

Avtalen vil bidra til trenerutvikling i Liungen gjennom invitasjon til å delta i relevante aktiviteter/prosjekter.

Liungens spillerer vil også, blant annet, bli inviterte til å være balljenter på Nadderud under Stabæks toppseriekamper.


- Dette er en meget spennende avtale for oss, sier Liungens Per Arne Austad  (J 96/97). - Avtalen gjør at våre spillere nå får en helt ny og spennende fotballhverdag og forholde seg til, samtidig som de får kortere vei til sine nye fotballidoler på vårt høyeste nivå.

- Samtalene startet i høst da Stabæk sendte skriftlig henvendelse på to av våre spillere på J 15 laget sier trener Morten Hennum. - Etter dette ble det fruktbare og innovative samtaler som i dag har ført oss frem til en svært spennende avtale som vil gjelde frem til 2011.

Ansvarlige kontaktpersoner for oppfølging av klubbsamarbeidet er Anette Mikkelsen i Stabæk og Torbjørn Berget i Liungen.

Stabæk Fotball har for tiden jentelag i klassene J 13,14,15,16 og J 19.

For sesongen 2010 ser det ut for at Liungen vil stille ett J-19 lag og ett J-16 lag i de lokale serier. Ellers så er veksten bra på alderstrinnene også, med  J 96/97, samt et veldrevet lag i klassen under drevet av Stein V.Larsen og Kjell Inderli. Roger Trollerud leder J10 og har en god gruppe på det alderstrinnet.

Representanter fra klubbene etter signeringen: Anette Mikkelsen, Stabæk, Morten Hennum, Lise Caspersen, Per Arne Austad, Kristine Bøø Friksen, Ronny S.Bay, alle Liungen IF og Jan -Morten Torrissen, Stabæk.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode