Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: afc90775fab01e95ba16d7916be0d816

Liunger møter topplag

- Klarer vi å unngå tosifra, er vi fornøyd, sier Thomas Røed, spillende trener i Åssiden. Han er en av tre spillere fra Lier som møter Stabæk i dag.

- Vi skal være veldig fornøyde om vi slipper unna med fem-seks baklengs, sier Thomas til Liernett. Sjåstadgutten Morten Hagen, med fortid i  både Strømsgodset og Asker, spiller spiss. - Han  kan godt  putte på en, sier Thomas. Han har stor tro på Morten.
Dag Vilhelmshaugen
fra Tranby er også med i troppen. Han har spilt i klubben helst siden han og Thomas meldte overgang fra Lier i 1991. For noen år siden møttes  kameratene i cupen. Odd, Grenland og Thomas lekte seg videre på Åsidenbanen.  Thomas Røed ble cupmester med Odd i 2000. Da spilte han kantspiller.
- Jeg skal starte som kantspiller også i dag, sier Thomas som skryter av mange av ungdommene på laget.  Det er 2-3  sisteårsjuniorer og 2-3 førsteårsjuniorer med røtter fra Åssiden. Thomas  (33) og Dag (35) drar opp gjennomsnittsalderen til 21-22 år.

Et par andre poeng i dag: Som Odd-spiller har Thomas møtt flere av Stabækspillerne før. Og Åssiden innvier klubbens kunstgressbane. - Vi har ikke en gang prøvd den,sier Thomas

Åskollen møter Strømsgodset. Muligens får tidligere liungenspiller Thomas Sørum sjansen i dag

begge kampene går klokka 18
Forrige artikkel:Sterk prestasjon igjenNeste artikkel:Aktiv Liernett? For hvem?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode