Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 74e36f547287b6a33b5ef42c0d1e484f

Kunstgressbane i 2007?

Er problemene med å få et samlet "fotball-Lier" til å stille seg bak planer om en kunstgressbane med undervarme løst?

En samarbeidsavtale mellom idrettslagene i Lier vedrørende kunstgressbaner er nå underskrevet, uten at forpliktende avtaler om økonomiske forhold er drøftet.
- Vi mister, mange spillere fra 16-17 årsalderen hvert år på grunn av manglende moderne treningsforhold vinterstid, sier Pål Thomassen i Liungen. Den 14 mars ble det gjennomført et møte om kunstgress med undervarme i Lier, i regi av Kultur og Fritid. Representanter fra Fotballkrets, aktuelle Lierklubber, ROS (Røyken og Spikkestad), Fylket og Lier Idrettsråd møtte.
- Vi ønsker å legge kunstgressbane med undervarme på hovedbanen på Stoppen (sør for Klubbhuset) , sier Pål Thomassen til Liernett. - Dessuten øsnker vi senere å legge om grusbanen til kunstgress uten undervarme.
Driftskostnadene for en bane med undervarme vil føre til store merutgifter for brukerne og eventuelt Lier kommune, avhengig av hvilken drifts- og eierskapsmodell som blir valgt. Utviklingen av idrettsanleggene på Stoppen er svært aktuell på grunn av bygging av nye skoleanlegg på Stoppen. Fra før har Idrettslinja på St. Halvvard  store behov for gode anlegg.
Dersom bygging av bane på Lier  stadion skal kunne gjennomføres i 2007, må en prosjektbeskrivelse foreligge før sommerferien 2007, skriver Virksomhetsleder Ingeborg Rivelsrud i en melding til Kultur- oppvekst- og undervisningsutvalget. Meldingen ble presentert onsdag denne uka.
Det haster derfor klubbene, spesielt for fotballentusiastene i Liungen som sitter ved roret. Liungens  A-lag hadde en gjesteopptreden i 4. divisjon i fjor. Nå er atter lierklubbene samlet på  "mosjonsnivå". Profiler som brødrene Røed fra Lier IL på Tranby, Morten Hagen fra Sjåstad/Sylling og Thomas Sørum fra Liungen har gjort stor nytte for seg i Strømsgodset, Åssiden og Drafn. Kan bedre anlegg hindre "flukt" fra småklubbene? Det avhenger nok av seniornivået her i Lier. Men breddeidretten vil uansett  få mye glede og stor nytte av et helårsanlegg. 
   
Til bildet: Skal Liungen kunne hindre å bli fraløpt og rundspilt av Isabell Herlofsen og Kolbotn, må treningsforholdene bedres, mener fotballentusiastene i IF Liungen.
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode