Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1e43e64aaebf2c8b3b39b766656240df

Kunstis på Lier stadion?

Kunstisplanene er interessante for flere parter enn Sparta/Bragerøen og Lier kommune ---

Representanter fra Spa/Bra, Buskerud Idrettskrets (BIK), Idrettsrådene i Drammen og Lier, Drammen Kommune og Røyken kommune drøftet mulighetene for et samarbeid i dag i et møte med Lier kommune. Mulighetene for å realisere et slikt prosjekt synes mye større om flere kommuner kan går inn for ei isflate på Stoppen.

Baneanlegget på Stoppen ligger sentralt i forhold til både Drammens og Liers innbyggere. Distansen til Røyken er heller ikke stor. – Logistikken er veldig god, sa en fornøyd bandyleder, Erik Bjørnstad til Liernett etter møtet. Andre samarbeidspartnere kan også bli Bandyforbudet og Skøyteforbundet. Med hensyn til sistnevntes eventuelle interesse er at at det kan legges til rette for kortbaneløp ("Short Track").

- Et slikt samarbeidsprosjekt mellom flere kommune vil også bli lettere å finansiere ved å samle tippemidlene. Konklusjonen er i hvert fall at dette så avgjort var et positivt møte, sa Bjørnstad.

Saken vil ventelig komme til politisk behandling i februar. Så vil det være opp til de folkevalgte om de klarer å se den store muligheten i å tilrettelegge for både kunstis og undervarme til kunstgrass? Det ser nå ut til at klubbene Spa/Bra og Liungen kan få en løsning på planene om helårsdrift for kunstgressbanen.
 

Erik Bjørnstad har understreket flere ganger at det er viktig å få fram de store mulighetene for publikum til å anvende kunstis som helsefremmende tiltak. - På isen kan hele familien delta, hevder han og føyer til følgende: - Jeg anbefaler alle et lite besøk på Risenga kunstisflate ved Askerhallen som er stappfull av mennesker i alle aldere hver kveld.

Som kjent er planene om et nytt fotballstadion i Drammen skrinlagt inntil videre. Derfor er det svært tvilsomt om "Gamle gress" på Marienlyst blir islagt som tidligere planlagt. Det skal, etter Liernett har fått opplyst, være et møte mellom Strømsgodset og Drammen kommune i løpet av kort tid. Da er det mulig å trekke med seg fylket i denne prosessen.

Tidligere i vinter understreket Høyres gruppeleder, Søren Falck Zapffe til Liernett at Handlingsplanen for idrett for 2009 er endelig, og at problemet var at prosjektet ikke var tilstrekkelig gjennomarbeidet for å bli tatt inn i 2009. Zapffe regnet imidlertid med at man ved neste rullering, dvs i desember 09 vil eventuelt kunne ta kunstisbanen inn i planen for 2010. Nå gjennomgår administrasjon I Lier kommune på nytt planene som Spa/Bra har fått utført --

 

Forrige artikkel:Aktiv ferie for skolebarnaNeste artikkel:Formannskapet avgjør
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode