Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 440388b8eedfb3f0a6420be97bc4536e

Bør se på andre konkurranseformer

Det mener Arbeiderpartiets gruppeleder, Bård E. Strand, etter at det har meldt seg få aktører til å bygge Liers kulturhus.

- Generelt er det et svært begrenset marked for OPS-løsninger innen dette markedssegmentet i Norge, er Bård E. Strands kommentar til den lave interessen blant private aktører for å bygge et kulturhus.

- Lite marked innebærer mindre priskonkurranse. Når vi nå har fått dette dokumentert, bør kommunen se på andre konkurranseformer hvor kommunen lettere kan hente ut gevinsten av mye ledig kapasitet i byggebransjen, både på konsulent- og entreprenørsiden.

Han understreker at han også er av den oppfatning at kommunen burde prioritere en løsning for et kulturhus som kan redusere behovet for låneopptak og derav følgende nedskjæringer i andre kulturtiltak i tiårene fremover. - Men det er en annen sak, avslutter Strand.

- Problemet er vel ikke selve byggingen, men driften. OPS forutsetter jo både bygging og drift. Mange har kompetanse på dette, men det er hver for seg. Vi skal drøfte dette nærmere når saken kommer i neste møterunde, uttaler Høyres gruppeleder Søren Falch Zapffe.

Ikke uventet.
- Det er ikke uventet at det er så få som har meldt sin interesse, sier Venstres Nina J. Johnsen. – Det så pass stort prosjekt at det er kun de beste som melder seg, sier hun. Hun tror ikke byggingen er noe stort problem, men innrømmer at driften av kulturhuset kan bli en utfordring.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode