Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3b20c6a7540448a327139196e7151074

- God omsorg - uavhengig av hvem som tilbyr

Venstres ordførerkanidat Nina Johnsen deler Venstres tanker om omsorg i dette leserinnlegget.

God omsorg, uavhengig av hvem som tilbyr

La det være klart, Lier Venstre er mer opptatt av kvaliteten i omsorgstilbudet i kommunen, enn hvem som utfører. Enhver kan ta en liten test med seg selv: En av dine nærmeste trenger et omsorgstilbud, hva er fokus?

I Venstre tror vi at både den enkelte og de pårørende først og fremst er opptatt av å finne et sted hvor den syke vil trives, med kompetente ansatte og ikke for langt unna de besøkende. Om eieren av bygget heter Ola, Kari eller Kommunen og utføreren av tjenesten heter Aldershvile AS eller Lier Kommune Omsorg AS er underordnet.

Politikerne må tørre å stille krav til hva slags omsorgstilbud vi ønsker for våre innbyggere og ikke minst følge opp dette ansvaret. Det er naivt å tro at det utelukkende er det offentlige som har de genuine svarene på hvordan utfordringer i et samfunn skal løses. Vi bør alltid hilse velkommen privat initiativ. Det kan både spare kommunen for ressursbruk og virke inspirerende. Lier Venstre kan derfor garantere at vi ikke vil ekskludere de beste løsningene for hva slags omsorgstilbud vi skal ha. Hvorfor skal man tillate at kommunen skal “spare penger på bestemor” og ikke tillate at noen kan “tjene penger på bestemor”.

Pr. i dag har vi et veldig godt kommunalt omsorgstilbud i Lier Kommune, som vi har all grunn til å være stolte av. Imidlertid har vi en utfordring framover med økt andel eldre befolkning. Lier Venstre ser ikke bort i fra at det er de private løsninger som kan møte oss med de beste løsningene.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode