Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 91360550a282ae5a8e8b331273be0f15

Vi trenger deg!

Mange mennesker er i dag involvert i Liernett. Vi ønsker fortsatt å knytte til oss engasjerte sambygdinger - hva skal til for å få med deg?

Vi nærmer oss 1000 saker, og en rekke mennesker er med på å gjøre Liernett bedre. Jeg tror Liernett er viktig for Lier. Vi skal være et forum der alle kommer til, og kan presentere det de er opptatt av.

Det å være inkluderende er noe vi setter høyt. Jeg får stadig vekk spørsmål om vi kunne tenke oss å publisere ditt og datt. Jeg svarer alltid ja og gjerne. Vi er ikke grundere. Liernett har som målsetning å presentere et bredest mulig tverrsnitt av befolkningen, å være en arena for alle som mener noe, og å gi folk muligheten til å komme med sitt stoff. Det trenger ikke engang være idealistisk - kanskje du bare ønsker å profilere deg selv?

Ingen kommer noen sinne til å tjene mange penger på Liernett. Det er heller ikke målet. Målet nå er å få med deg. Vi har et godt redaksjonssystem, vi har et bredt kontaktnett, vi har en del kunnskap - dette deler vi gjerne. Om du representerer en organisasjon, om du representerer deg selv eller om du bare har lyst til å skrive - hjertlig velkommen.

Er du usikker på om du kan klare dette, hjelper vi gjerne. Det eneste kravet vi stiller er at det som presenteres på Liernett skal være fra Lier. Vi vil gjerne ha deg med.

Det har vist seg at det er lettere å få med kjendiser og etablerte skribenter enn dem som sitter hjemme med en drøm eller et ønske om å skrive noe eller mene noe. Jeg vet ærlig talt ikke hva vi kan gjøre med dette, men så lenge du følger Kardemommeloven er du hjertlig velkommen hos oss. Ta kontakt - du er svært ønsket!

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 2. juni 2006 15:15: Ingvild Mjoen
Hei.. kanskje litt flere bilder av ting som vi yngre synes er morro:) f.eks: fotball kampene til guttene og jentene i 13 år og oppover:D
Fredag 2. juni 2006 23:27: Rune Elven
Det skal vi prøve å få til.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode