Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c9cfe0bc4e7166e52c2ddf305a8fe8c1

Lier-nett, ikke bare lesestoff

Vi i Lier-nett prøver å samle alle lenker til Liersider på nett. Har du ei lenke vi mangler, eller er det noen av lenkene vi har du mener ikke passer? Send oss et tips.

Ellers er vi interessert i å vite om alle små og store arrangementer i bygda. Tips oss hvis ditt lag skal spille kamp. Vi rekker ikke alt, men synes alle lag er potensielt spennende. Vi dekker gjerne en kamp i aldersbestemte klasser eller i sjettedivisjon. De lagene og foreningene som får mye plass på Lier-nett, får ikke det fordi de er mer spennende enn alle andre lag – de får det fordi de er flinke til å tipse oss.

La meg også minne om spalten ”ung penn”. Dette er stedet der unge skribenter kan legge ut stoff. Send oss teksten – vi kan gjerne gi noen tips om hvor ”bra” vi synes den er, tipse om forbedringsmuligheter, eller legge den ut som den er om du ønsker det.

Også voksne kan skrive på Lier-nett. Det eneste kravet vi stiller er at stoffet skal ha tilknytning til Lier, og at det er innenfor rimelighetens grenser. Vi har en høy terskel for hva som er rimelig, og har ennå ikke avvist stoff. Dog kan det hende vi innvilger et døgns tenkepause før vi legger ut stoff vi tror forfatteren kan få problemer med å stå for senere. Vi aksepterer naturligvis ikke stoff som er i strid med norsk lov.

Er det vanskelig å finne noe å skrive om? Et tips kan være å ”stjele” Torgers mal for ”sommerpraten”. Ta for deg en person du synes fortjener å framheves. Lag en liten sommerprat. Om du har mulighet til det kan du legge ved bilder og sende alt til Lier-nett.

Hva med å bruke debattsidene? Er du fornøyd med alt som foregår i Lierdalen? Hvis det er noe som gleder deg eller irriterer deg, er det bare å skrive. Selv om vi ikke er enig med deg, verdsetter vi ei ærlig mening langt høyere enn uengasjert taushet.

La meg gjenta meg selv. Vi legger ut alle tekster som sendes oss. Vi redigerer eller kutter ikke tekster uten først å ha avtalt dette med skribenten. Vi har som mål å la alle slippe til. Om du for eksempel mener Lier-nett er ei håpløs nettavis og skriver om dette, ville vi ikke nøle med å legge det på nett – uten å forandre noe.

Men – du må gjøre det under eget navn, og selv kunne stå for det du mener.

La meg til slutt sende en foreløpig takk til alle som sender oss stoff, bilder og tips. Dere har en viktig del av æren for at Liernett i løpet av det siste året har publisert nesten 250 saker, 1200 bilder og at dette er blitt ei side som leses av mange.

Forrige artikkel:Bading og rekespising i ArendalNeste artikkel:Røyefiske i begynnelsen av august.
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode