Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 02c8c18e9bb783919d4d8e9f3697f7b6

Nye funksjoner på Lier-nett

Nå kan du søke både i Kvasir og Lier-nett internt direkte på sida. Om du søker på Kvasir via vår side tjener vi noen øre. Det betyr at om du ønsker å støtte Lier-nett, er den beste måten akkurat nå å gjøre dine søk fra vår side.

Ellers har vi andre annonsører på sida. Om du klikker deg inn på en av dem og handler får vi provisjon. Skal du uansett bestille for eksempel blekkpatroner eller blomster, kan du jo i samme slangen støtte Lier-nett.

Pr. i dag er vi godt besøkt, og får mye feedback. Nå ønsker vi å utvide! Vi er på utkikk etter samarbeidspartnere – både eksisterende nettsteder og personer. Spesielt trenger vi kontakt med folk som kjenner de delene av Lier vi ikke dekker i særlig grad i dag. Nøste, Lierstranda og Østre Lier er områder vi ønsker bedre dekning av. Vi er naturligvis også interessert i kontakt med folk fra deler av Lier vi allerede dekker godt.

Uansett hva du driver med eller kan – er det sannsynlig at vi kan samarbeide. Vi har ingen ambisjoner om rikdom, men om å lage et nettsted av og for folk bosatt i Lier. Det eneste vi setter som krav er at innholdet skal ha direkte tilknytning til Lier eller nærliggende områder.

Ta gjerne kontakt, ungdom og eldre – kvinner og menn – alle har en plass i Lier-nett. Vi ønsker at dette skal bli et kontaktpunkt for informasjon, kunnskap og kompetanse. Dette er stedet der det skal være lov å være kreativ.

Forrige artikkel:Høstcup gutter92 Lier ILNeste artikkel:Barneteater i høstferien
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode