Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Må få ny vaksine

240 pasienter ved Nøste legekontor må få ny vaksine mot svineinfluensa, etter at vaksinen ble oppbevart feil


 - Grunnet lagringsfeil hos oss er vi usikre på hvorvidt vaksinen du har fått gir deg nødvendig beskyttelse mot svineinfluensa, heter det i brevet som har gått ut til pasientene.

Fastlege og daglig leder Bjarte Storaas ved Nøste legekontor beklager på det sterkeste. - Det er en kjedelig sak vi oppdaget internt. Det har skjedd en lagringsfeil ved en misforståelse. Vi har snakket med kommunen i Lier og Folkehelseinstituttet og har fått råd om å tilby revaksinering til de det gjelder, sier Storaas til VG Nett.

Pasientene slipper å betale noe for å møte opp på legekontoret på nytt.

Les mer på VG Nett

Forrige artikkel:Julekonsert i Frogner kirkeNeste artikkel:Føler oss veldig involverte
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 16. desember 2009 18:51: Sandy Lunøe
Det er ikke bra helsemessig å vaksinere seg to ganger. Da får man dobbeldose med både kvikksølv og skvalen (AS03). Skvalen ("adjuvans" eller squalene) er et omstridt stoff som er ufarlig når det drikkes, men når det er injisert er det mistenkt av flere seriøse forskere (uansett hva våre helsemyndighetene påstår), for å forårsake autoimmune sykdommer hos noen få enkelte, inklusiv den smertefulle, lammende Guillain-Barré sykdommen. Svineinfluensavaksinen Pandemrix har over ett tusen ganger sterkere konsentrasjon med skvalen enn de andre, få vaksiner som inneholder stoffet. (Skvalen er forbudt i USA). Vaksineprodusenten opplyser at på grunn av skvaleninnholdet er Pandemrix mer smertefull enn vanlig influensavaskinen og frekvensen når det gjelder alvorlige bivirkninger er ukjent. La oss håpe at de over 200 som tar vaksinen to ganger blir grundig fulgt opp. Erfaringer fra før tyder dessverre på at det blir meget få, hvis noen i det hele tatt, som får kompensasjon for eventuelle vaksineskader. Hilsen fra Sandy Lunøe, farmasøyt.
Flere artikler

© 2021 Sylling Hardcode