Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 303743fbd775bed93d138c284d89f888

Direktesendt TV fra TESS-åpning i Årdal

Når TESS åpner sin avdeling nummer 100, blir det direkte TV-overføring på nettet

Åpningen av TESS-avdeling nummer 100 blir direkte tv-overført på internett. Slik markerer TESS at de har nådd delmålet med hundre TESS-avdelinger i landet. Ansatte, kunder og andre interesserte oppfordres til å følge sendingen. TESS tror nyskapningen TESStv kan spille en viktig rolle i virksomhetens kommunikasjon internt og eksternt i framtiden.

Det er på Årdalstangen i Sogn det skjer. Torsdag 26. juni går TESStv på nett med ”live” sending klokken 11:40, eller 100 minutter over 10:00, som TESS velger å uttrykke det. Sendingen varer naturligvis i 100 minutter. Etterpå blir programmet gjort tilgjengelig ”on demand”.

- Vi tror dette den lengste direktesendte TV-produksjonen fra Årdalstangen noensinne, sier konsulent Arne Braadland i TESS. Han forteller at det er to grunner til at de satser på nett-TV. Dels ønsker de å kommunisere på en effektiv og tidsmessig måte i egen organisasjon og mot kundene.
– Men vi vil også vise at TESS er en moderne og tilpassningsdyktig virksomhet som raskt tar ny teknologi i bruk. Vår nye strategi ”TESS Går Teknisk” gjelder også på kommunikasjonssiden. På sikt tror jeg vi kan bruke erfaringene fra Årdalstangen til å etablere et fast internt tv-tilbud på www.tess.no og på vårt intranett, avslutter Braadland.

Se sendingen her torsdag klokken 11.40


TESS-medarbeiderne Harald Mjøs (t.v.) og Helge Reksnes ved den nyetablerte slangeleverandøren
på Årdalstangen, går gjennom de siste forberedelsene for TESStv sin jomfrusending.

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode