Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 570eab06e7a3ab49862cdc7d8c1785c0

TESS styrket resultatet i 2009

Lier-bedriften som er landets største leverandør av slanger og slangetilbehør kom seg helskinnet gjennom finanskrisen.

Helnorske TESS nådde en totalomsetning på 1,9 milliarder kroner i 2009. Foreløpige tall viser at det økonomiske resultatet vil bli minst 26,5 % høyere enn i 2008. Virksomheten nådde en rekke viktige milepæler i året som gikk.

TESS slapp ikke unna finanskrisen uten nedgang i omsetningen. Men selv om omsetningen gikk ned med 7,2 %, økte resultatet med 26,5 %.
- Etter våre målsettinger er ikke lønnsomheten god nok. Men resultatet for 2009 ble bedret med minst 26,5 % sammenliknet med 2008, sier økonomisjef Ken Morten Steen.
- Årsaken til forbedringen kan knyttes til at vi belastet regnskapet for 2008 med enkelte store avskrivninger, og ikke minst at vi foretok en løpende kritisk gjennomgang av driftskostnadene i året som gikk. Dette har gitt en direkte positiv effekt på resultatet, sier Steen.

- Vi ser positive tendenser i markedet, og har startet det nye året med en bemanning som ved forrige årsskifte, justert for en del naturlig avgang gjennom fjoråret. TESS har meget god likviditet. Vi har derfor et fremragende godt grunnlag for ytterligere ekspansjon, gjerne i form av overtakelser av beslektet aktivitet, sier daglig leder og TESS-grunder Erik Jølberg, som slår fast at han skal jobbe til han er 104 år.

Les også: 40 år med TESS


Etter 42 års virke er slanger fortsatt et kjerneprodukt i TESS og grunnlaget for en betydelig satsing på produktutvikling og levering av systemer og komplette løsninger. TESS-gründerne Erik Jølberg (t.v.) og Olav Nygaard ser at satsingen raskt har gitt gode resultater.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode