Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 740ef306ebd69d647eefc37d6779e1df

40 år med TESS

TESS, motevisning, slangeskjørt og ordfører Ulla Nævestad er blant innslagene under Industriens Motemesse på Lillestrøm i dag

Torsdag åpner Liers ordfører Ulla Nævestad Industriens Motemesse i Exporama på Lillestrøm. På den måten bistår hun det Lier-baserte selskapet TESS når de for ellevte gang arrangerer Industriens Motemesse. Lierordføreren var også til stede på den første messen i 1998. På årets messe feirer også TESS 40-årsjubileum med fest for 1000.

TESS inviterer slange-, drift- og vedlikeholdsbransjen og over 100 utstillere til årets viktigste møteplass for bransjefolk. Det du ikke finner av slanger og tilknyttet teknisk utstyr her, har du neppe bruk for.

Guru fra USA
Årets Guru-foredrag er det Texaneren Jason Ryan Dorsey (29) som står for. Han er kjent for sine opptredener i USA største TV-programmer og magasiner. Han setter søkelyset på generasjonsmotsetninger i arbeidslivet. I tillegg blir det gjennomført en serie faglige foredrag som bransjefolk vil vite å sette pris på.

Synnøve Svabø leder motevisningene
En motemesse krever modeller. I år er det satt opp et profesjonelt moteshow med Norges dyktigste modeller. To ganger daglig viser de fram utstillernes utvalgte produkter i et heftig, velregissert og heidundrende moteshow ledet av Synnøve Svabø. Sjelden ser man sveisemasker, fallsikringsutstyr og vernesko bli presentert på en så underholdende, svingende og heftig måte.

Nær 500 forretningsmøter på 24 timer
På Industriens Motemesse skal mange, korte, effektive og målrettede møter arrangeres. På 10-15 minutter presenterer partene seg for hverandre og vurderer om det er grunnlag for framtidig samarbeid.
- Speedmatching er en kostnadseffektiv måte å treffe potensielle forbindelser på, sier Eli Rolfstad i TESS. Hun er ansvarlig for møtevirksomheten og har tatt mål av seg å sette ”Speed-rekord” under årets messe.

Den ordentlige slangefesten
Etter at Industriens Motemesse er over, fylles messehallen igjen av mennesker. Denne gang kommer de pyntet og feststemte for å feire at det er førti år siden TESS startet virksomheten i en nedlagt stall i Drammen.
Siden den gang har TESS vokst til milliardomsetning, mer enn 800 ansatte og over 100 servicesentre i inn- og utland. Festen arrangeres i messehallen, midt blant produktene som har skapt suksessen. Alle TESS-ansatte med følge er invitert sammen med utstillerne på Industriens Motemesse og noen spesielt inviterte.

Industriens Motemesse starter torsdag 30. oktober klokken 10.00 og stenger lørdag 1. november klokken 15.00.


Verneutstyr og verktøy presentert med humor, musikk og høy glamfaktor er et av
høydepunktene hva gjelder underholdning på Industriens Motemesse.


Motevisning med glimt i (t)øyet.
Ledende modeller viser fantasifulle kreasjoner på Industriens Motemesse.
Garderoben er basert på produkter som stilles ut på messen.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode