Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 6a87cc55cf8863c5df11ac44ede4d682

Årets store begivenhet

Fredag 20. mars er det igjen klart for dansegalla for psykisk utviklingshemmede i St. Hallvard-hallen

Som i fjor arrangeres dansegallaen med de populære dansebandene Ole Ivars og Gluntan på scenen. Nytt av i år er at gallaen får besøk fra Hotel Cæsar når "Pelle Krokstad" i Nikis Theophilakis’ skikkelse dukker opp når gallaen åpnes klokken seks fredag kveld.

Dansegallaen arrangeres for 4. gang som et samarbeidsprosjekt mellom Asker, Bærum, Drammen, Hurum, Nedre Eiker og Lier kommuner. Arrangørene regner i år med 1000 feststemte deltagere og ledsagere.

Det er et stort apparat som er i sving for å gjennomføre denne gallaen, men heldigvis har arrangørene alliert seg med Kiwanis-klubber i hele regionen som trår til. Hele 70 medlemmer står på fra tidlig morgen til sen kveld. De skal bygge en 60 kvm stor scene, legge et parkettgulv på 300 kvm, 1000 stoler og 166 bord skal fordeles utover hallen, så skal gjestene trakteres med vafler, pølser, pizza, øl, vin, brus og kaffe. Og når festen er slutt klokken elleve, skal alt ryddes vekk slik at hallen er klar til sitt vanlige bruk allerede lørdag morgen.

Forrige artikkel:Travelt på EiksetraNeste artikkel:Video fra Hauern
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode