Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 77aad07b9bc17ad0a8e875f756fb05f2

Kunst-rett-vest gir kontakt med lokale kunstnere

Eva Solheim (bildet) og Sissel Vagard fra Lier er blant de 105 kunstnerne som er med på den store og spennende kulturmønstringen i Lier og femten omliggende kommuner.

Bildet over: Eva Solheim deltar i årets Kunst-rett-vest. Hun holder åpent atelier og ønsker interesserte velkommen til den gamle stasjonsbygningen i Lierbyen fra 14. - 16. oktober. 

- Norges største regionale satsning på billedkunst og kunsthåndverk, sier arrangørene, og det stemmer nok. Det populære kulturtiltaket har i løpet av noen få år oppnådd betydelig oppmerksomhet og oppslutning.

Lier har en sentral plass blant de seksten kommunene, og det er kort vei til de fleste atelierene og til den store fellesutstillingen.

To deltagere fra Lier
I år deltar 105 kunstnere. Lier har bare to deltagere i år. Det er Sissel Vagard og Eva Solheim, som begge har deltatt tidligere. Bente Sommerfeldt-Colberg, som deltok i fjor og ble årets kunstner blant de hundre deltagerne, prioriterer andre oppgaver og stiller derfor ikke opp i år. Andre kunstnere fra Lier ønsket å delta, men ble ikke godtatt av fagjuryen, som skal sikre et høyt faglig nivå og sørge for mangfold i uttrykk og materialer.

Det blir mulig å besøke kunstnernes atelierer. I Lier er det åpent fredag, lørdag og søndag 14. – 16. oktober fra kl 12 – 18.

Fellesutstilling i Drammen
Årets fellesutstilling finner sted i en av NSBs vognhaller på Sundland i Drammen. Åpningen er tirsdag 11. oktober kl 19. Programmet omfatter prisutdeling og musikkinnslag, samt selvfølgelig mulighet til å se ett av arbeidene til hver av de mange deltagende kunstnerne.

Arrangørene vil at fellesutstillingen skal fungere som et ”vindu” for hva man kan forvente å finne i det enkelte atelier. Og deretter er det bare å legge i vei mot ett eller flere av de 105 stedene der kunstinteresserte blant annet kan finne malerier, tegninger, skulpturer, akvareller, installasjoner, grafikk, keramikk, sølvsmykker og blåst glass.

Mer informasjon:
www.kunstrettvest.no
www.evasolheim.no

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode