Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c8d827b0149edb283cd880bceed8bb56

Årets kunstner er fra Lier

Bente Sommerfeldt-Colberg, som på bildet speiler seg i sin "Pustende klode", ble valgt til årets kunstner blant de hundre deltagerne på årets Kunst-rett-vest utstilling.

Nyheten ble kunngjort ved åpningen av fellesutstillingen, som hadde trukket til seg hundrevis av kunstinteresserte fra hele vestregionen i Sundvolden hotells galleri torsdag kveld.

Ringerikes Blad skriver i dag:
"Det var ordfører Per Berger som fikk æren av å ønske velkommen og åpne utstillingen. Han benyttet selvfølgelig anledningen til å fortelle at Hole har huset storfolk før. Det er bare å se på kongekronene i ordførerkjedet hans."

"Og nå kom det altså flere. Representert ved en juryert forsamling samtidskunstnere med forskjellig uttrykk og med verk i mange formater."

"Blant dem åpenbarte Sundvoldens vertspar, Cecilie og Tord Laeskogen, den juryen mente fortjente ekstra heder og oppmerksomhet for sitt verk. Bente Sommerfeldt-Colberg fra Lier har laget en oppblåsbar jordklode med tynn overflate for å minne oss på hvor skjør vår lille verden er."

Besøk kunstnerne
Bente Sommerfeldt-Colbergs "Pustende klode" er utstilt på Sundvolden hotell de neste fjorten dagene. Kunstneren selv kan man denne og neste helg møte i hennes atelier på Lierskogen.

I vestregionen holder hundre kunstnere sine atelierer åpne denne og neste helg. Åpningstiden er alle de fire dagene fra kl 12 til 18. I Lier er det fem kunstnere som deltar.

Les mer om åpningen: www.ringblad.no/liv/article5346905.ece

Les mer om Bente Sommerfeldt-Colberg: http://www.bentesommerfeldt-colberg.no/

Les mer om Kunst-rett-vest:www.kunstrettvest.no

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode