Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2216d17e7e9d78fbc1ef2f94a114e0b9

Stemningsfull førjulsstund

Julegran i parken og tente fakler viser veien til årets juleutstilling i klosterkirken på Villa St Hallvard i Sylling.

Anne Gravdal og Kristin Akasi har satt sammen et bredt utvalg av Ragnar Olaf Hauge's kunst og viser fotografier, tegninger, grafiske og keramiske arbeider, med vekt på varisjon i uttrykk, størrelse og pris. De lover en spennende utstilling med høy kunstnerisk kvalitet, og de håper folk benytter anledningen til å oppleve bildene til Hauge i den spesielle atmosfæren i klosterkirken.

"Nærvær" av Ragnar Olaf Hauge. 

Villa St. Hallvard har en katolsk historie som novisiat, og veggene i den lille trekirken er preget av inderlig tro og bønn gjennom mange år. Så når stearinlysene tennes og rommet fylles med gregoriansk sang og duften av ekte røkelse kan man lett få en fornemmelse av adventstidens egentlige innhold og verdien av de stille rom.

"Maria med Jesusbarnet"

Oppe på galleriet blir det mer profant med salg av kunst rett fra vegg, og servering av "gløgg og brune kaker" som er et københavnsk uttrykk for den særegne kosen vi forbinder med førjulstiden.

Beboerne på Villa St. Hallvard ønsker velkommen til en fredelig og stemningsfull førjulstund, og kanskje blir det her du finner julegavene!

Utstillingen er åpen fra kl 12-17 begge dager.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode