Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 6de3e7a0ce15a70c7bffb3c5d6a9488e

Sylling Sangkor og Lier Janitsjar i Frogner kirke

Alle kor og korps med litt respekt for seg selv arrangerer julkonserter. Noen ganger holder de konsert sammen, slik tilfelle var i Frogner kirke 11. desember.

Å blande kor og korps stiller store krav til dirigenten som skal sørge for god balanse mellom de to musikkformene. Lier Janitsjar har god erfaring når det gjelder å spille sammen med kor. Og la det være sagt: Dirigent Øystein Olsen Vadsten glemte aldri at han hadde et kor å ta hensyn til når kor og korps musiserte sammen.

Lier janitsjar viser både bredde og styrke. Korpset vartet opp med et krevende program der julemusikken naturlig nok dominerte. Likevel merket vi oss en vakker framføring av Vid Larsmäss av Peterson- Berger og Bådnlåt av Grieg.
Sylling sangkor, med sin dirigent Anne Lise Solheim,  hadde en egen avdeling der kanskje You raise me up var et høydepunkt. Trombonist Kari Isne Bodnar hat hatt mange krevende sangsolistoppgaver sammen med korpset. Denne gangen var hun solist både med kor og korps. Your Love var vakker og stemningsfull, Get together er en rask og svingende gospellåt der det gjelder å henge på så godt det lar seg gjøre. Og med god hjelp fra publikum kom sangere og musikanter i mål med æren i behold.  Spiritual Rhapsody er skreddersydd for kor og korps, et innholdsrikt og vakkert musikkstykke som krever mye av begge musikkformer.
Dette var en av mange førjulskonserter som viser at det lokale musikklivet blomstrer.
Så var det Deilig er jorden og vel hjem.

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode